Nonii Pisike projekt tulemas siis talvel. Hetkel on siis mootori pool selline. Silinder: Bigbore 80cc 4 takti Sport nukk 1mm suurem tõus Sport pea, Kaks korda suuremad klapid Koonus Malossi multivar Dmp handmade sumpa valge survekas Talvel tulekul aeroxi raam aeroxi gondlid aeroxi pidurisüsteemid ja hark arvatavasti Cpi blokk ( Olemas) vist vaetan aeroxi oma vastu Silinder:Stage 6 racing 70cc Sumpa: Yasuni c16 ( Olemas) Väntvõll: dopler või Stage 6 hpc SKF C4 laagrid Olemas Karpa: 24mm motoforce olemas kollektor malossi short olemas Klapid: Malossi mhr koos carbon lehtedega olemas Multivar Delta clutch sidurr Malossi sidurikell aeroxi reduktor ja palju muud. Homme arvatavasti uuendan ja lisan masina hetkeseisust pilte ka.
mis tipp on-kui küündib 90-ni või rohkem,siis ple küll cpi blokki alla panna-kuna s670cc läheb cpi all sammuti 90ja peale-mina leian,et see suht pointless tegevus,kui sul suurem pea ja klapid olemas
Mina leian ikka et kui blokk saab mul korarliku portimise,peale lähevad overranged ja asjad, teised ülekanded ka siis tipp tuleb mul suurem, ja isegi kui tuleb 90, siis kiirendus pareaneb ikka sitaks.
MA mõtlesin,et kui tipp on sama siis ma ei hakkaks mässama,aga kui cpi blokk rohkem kiirust arendab-siis tasub see vahetamise vaev ära
Ega tööd on ka palju :S Suht masendav eile olin garaasis natuke ja siis tekkis korra selline tunne et perse see kõik Sest niigi suhtrasked ajad kõigil ja blokk on täiesti tühi
Mis tähtsus sellel kiirusel on? Vahet pole ju, kas läheb 70km/h või 120km/h välja, peaasi et ta saavutaks tippkiiruse võimalikult ruttu. Ja 4t mootor seda ei tee mitte Äge projekt sul ja ootan juba, mil blokk minu valdusesse tuleb
CPI bloki võib saada liikuma täpselt sama hästi, kui õige Minarelli bloki, tuleb lihtsalt teada, mida muuta ja kuidas. CPI blokkide tippkiirus on ülekannete taga kinni, aga need lähevad tal nkn vahetusse.
Täpselt, Ja selle jaoks ongi meil Raghza ja tema imeline garage, kus saavad kõik piiratud asjad, liigesest vabastatud ja pandud liikuma nagu üks õige asi peab. Poiss teab mida räägib. Soovitan kõigile kellel abi vaja rolleritega pöörduge tema poole. Hinnas saate ka kompromissi leida alati.
Suhteliselt pikka ja võimatut tööd plaanid teha, aga eks ise tead mis teed. Palju viitsimist ja edu soovin sulle
Ootan su projekti valmimist ja su mootorit enda juurde PS, olid ikka sina see, kellega eile messe vahetasin Motoforce karpa asjus?
oi jah ootab juba mis sealt köie garaazist välja kevadel veereb mida sa selle aeroxi raami ja gondlitega peale hakkad?
Eip hiinlane jääb nüüd garaaasinurka tolmu koguma, hakkan roxxi kokku panema, reedel sain raamid ja veel mõned jupid kätte. Homme vaatan mis seis on, puhastan asjad ära vaatan raami keevitused värgid üle, siis lasen ära värvida. Mootorijuppid tuleks ära osta aga hetkel rahadega kitsas ja siis lasen kellegil ära portida ja arvatavasti ka kokku laduda.