Hellou kaasmaalased postitan siis juba ka enda masina siia, kui juba võimalus on . Masinaks siis STC b08, ostetud sai ta sel aastal 2010 juunis. sissesõit sai tehtud ja sis hakkasid jamad pihta, 1600 km pealt vajas variaator kap-remonti. siis varsti hakkas rihmasi sööma, vahetasin rihma ära, vaatasin kas teeb veel nii. siis 300km ja puruks jälle, lõpuks vahetasin siduri ära ja lisasin mustad sidurivedrud, punase survevedru, ja Dayco rihma . siiani korras rihm nii nüüd masinast, Mark: Stc b08 Variaator: Stock Rullid: stock 6g ? Silinder: Stock Sidur: stock Vedrud : Punane malossi survevedru, mustad malossi sidurivedrud Düüs: Stock Karburaator: Stock Küünal: NGK + taga cpi sm stock led suunatuled, punane variaatorikaan ja progrip`i gripid . andke soovitusi, ja muid rolleriga seostuvaid ideesi
slp, et mul oli kunagi mingiaeg veidi pikem punane amort, aga see andis otsad, ja vahetasin välja. punane läks siis kokku veidikene.
stc on väärt pill enadalgi üks vedeleb präegu.. pommikindel asi.. minukäes eriti ei lagunenud :lol: :lol:
Kui keegi valesti,aru sai-siis ,ma ei teinud hiinkaid maha,näiteks minu tms (hiinakas) ka väga, väga hästi vastu pidanud ls 11730km-ja kõik töötabsiiani vähemalt küll....