Käivitasin SMS annetus mooduli, et inimesed saaksid annetada raha, et tagada, et TRK leht on üleval ja ei ole maas, sest arve maksmata. Iga inimene võiks ka oma osa panna, aga see ei ole kohustuslik! Kui tahad annetada TRK'le 10 krooni, siis saada sms sisuga INFO TRK ja saada sõnum numbrile 13011 ja ongi kõik! Varsti lisanduvad ka teised summad 5 ja 25 krooni. Trükk by Massu.
Lisandus ka suurem annetus SMS moodul Kui soovid annetada klubile 25 kr. Saada sms sisuga maksa trk numbrile 13013 http://www.rolleriklubi.org/annetus.htm
kui on tegemist annetusega siis ei saagi kohustuslik olla aga mina paneks igaühe südamele et nad on ise tahtnud siia liituda ja tõsiselt võiksid kas või natukene annetada...seda raha ei ole ju nii raske leida kui neil on roller tagumiku alll...ma usun et see ei võta tükki küljest...loodan väga et enamus ikka annetavad mingi summa või mis??
sellesuhtes on sul õigus!!! aga liikme max pluss annetus ei ole ka segav sest see annetus ei ole kohustulik!! muide mina olen juba saatnud ja saadan veel