Jou, kuna see pill seisab kodus ns, siis mõtlesin, et poh, yolo, teen korda aga. Plaanid, mis teha: Roxi mootor alla - TEHTUD CPI hark ja jutud - TEHTUD Plastikud peale teha - TEHTUD Mootori list: Silku - Porditud Polini Corsa Vänt - Doppler Endurance Tagumised taldrikud - Mhr Overrange Esimesed - Mhr Sidur - motorforce regullitav Sidurikell - MHR seeriast Karpa - 21mm 2step v maitea mis asi Klapid - Malossi Carbon Süüde - stock, mis on varasemaks tehtud ja optiline: Stc ja roxi veljed Klaasriidest uued kondlid Tjuuning tagatuli dh ja puks 10.11.2012 alustan, algseis
sp juppe varjopoolepealt mul on,et kui soovi ss võta ühendust,võtan homme ühikasse kaasa :roll: a muide,saaksin sulle sebida stage 6 racingu silku ilma kolvi ja juttudeta kui soovi :roll:
väga, hää, et ss kaido käest saab varika. aga homsed plaanid on sellised, et viin tööjuurde ära ja keevitan raami ära, praegu suht mäda see värk. ja siis kollektori prodin ära, praegu ei lähe väike näpp ka sinna sisse, mis on ülimasendav. ss üritan mingi karpa peale aretada, kuna mai mäleta, kus orignaal on , võrri karpa peaks sobima sinna
mida vittu taun ? miks ma peaks seda müüma ? E: aga muidu, overrange tagumised taldrikud istuvad külge ilusasti sellele. nüüd veel vaja esimesed külge aretada ja rihm sebida. ja siis homme räägib kaidoga, ss blokk portimisse ja kollektor
Nii kutid. Tõmbame teema ülesse jälle! Mootor tuleb ketasblokiga minarelli hoorasontaal. List: Polini Corsa Doppler Endurance MHR overrange Mhr overrange rihm Motoforce regullitav sidur Malossi sidurikorv Carbon klapid Stock kollektor Stock süüde, mis on varasemaks modditud Stock roxi cdi 21mm karpa - puudu hetkel täna sai ostetud: uued tihendid, malossi sidurikorv Nii NV tahaks siis ära keevitada raami ja alustada plastikute tegemisega... Kuna need orginaal kondlid on tõesti rõvedad! et üritaks nv mootori kokku panna ja alla saada
Nii, väike up jälle. Raam on keevitatud nüüdseks. Vaja veel esihargi jaoks raam lõikuda ja keevitada, ehk läheb cpi hark koos velje ja mölludega külge. ehk lihtsamini: lõikan cpi raamilt ära selle osa, kuhu läheb hark sisse ja lasen selle ümber keevitada pesoo peale. päikest kutid. varsti tagal
oeh, pill ei edene, keevitajal pole olnud aega, et esihark ära keevitada... aga ideepoolest kolmap ostan radika ja veepumba ära, siis veel vaja lasta tartus sumpa alla teha ja saab sõita.
OTSIN INIMEST, KES TOETAKS MIND JA MÜÜKS MULLE ÜLIMALT ODAVALT KAS: POLINI 4 RACE 2/3 SUMPA, C16. C21.
Neh, kindel ei saa kunagi millegis olla, usaldan see kord keevitajat. aga ostsin programmi ja pärast garaazi sumpa mööte arvutama, ehk siis teeb ise sumpa
Mis säh ? Mul on lihtsam programm, pmst ainult sisse- ja väljalaske kanalite avamise hetke kraadid on vaja välja mööta.
no niii, sumpa möödud arvutatud, 2 erinevat sumpat. homme ostan pleki ja üritab keevitada... kahjuks pole digikeevitust..