Tere. Kvaatan siin rubriigis ringi ja paljudel on, et tema hinnad on liiga kallid või tema tegi sitta tööd... Keegi oskab soovitada kedagi või iseennast et värvida mu aprilia sr-i gondlid rohelist/musta värvi ? hea oleks kui saaks ka varikakaane (mustaks) ka veljed (roheliseks) värvitud. keegi oskab äeda mis selline asi võib maksma minna üldse ja kelle juures saaks hea kvaliteedi ja soodsa hinnaga selle asja tehtud? Sooviks siis ainult värvimist, hooldustööd teen ise.
ma arvan et sa peaksid leppima sellise asja juures mingi 1000.- kuni 2000.- kuna näiteks speed fighter (taavi) värvib tartus!!
hmm, okei tänud Re: Sooviks gondlite ja velgede värvimist. Saada: 30 Dets 2010 22:35 pm Kellelt: Harrix Kellele: yomastoz Pealkiri: Sooviks gondlite ja velgede värvimist. yomastoz Kirjutas: Tere. Kvaatan siin rubriigis ringi ja paljudel on, et tema hinnad on liiga kallid või tema tegi sitta tööd... Keegi oskab soovitada kedagi või iseennast et värvida mu aprilia sr-i gondlid rohelist/musta värvi ? hea oleks kui saaks ka varikakaane (mustaks) ka veljed (roheliseks) värvitud. keegi oskab äeda mis selline asi võib maksma minna üldse ja kelle juures saaks hea kvaliteedi ja soodsa hinnaga selle asja tehtud? Sooviks siis ainult värvimist, hooldustööd teen ise. Te mulle saatsite ka kirja aga räägin siis hindadest ka. Et terve rolleri üle värvimine maksab 4000 ringis. Kleepsu disainiga 5000 võib igasuguseid lahedaid disaine välja mõelda. Ütlen juba ette ära et raudselt tundub see hind sulle liiga ulme kuid tegelikult see nii ei ole. sellest 2000 on materjalid ja tööhind on ka 2000. Tööd tehakse 20 aastat selle alaga tegelenud inimeste poolt nii et kvaliteedi pärast pole vaja karta. Kvaliteet on sama mis kõikidel autodel. Millal oleks see asi plaanis ära teha? Jään huviga ootama. Harri see on ikka veits üle siis ju
aga speedfighter värviks ka nii et toon enda värvi ja tema teeb natukene eeltööd ja värvib??Või on kellegil siis kambrit kus värvida?
Palja värvimise eest on 4000 palju küsitud , aga koos eeltööga on täitsa norm hind. Kõik oleneb muidugi sellest mis seisukorras su kondlid on .
Hinna sees on ka eeltööd. Eeltööd mis ise ära saate teha on siis kondlid ära karestada ning kui vaja siis ka kriimud ära pahteldada aga nagu näinud olen siis tehakse neid eeltöid lht viibatakse korraks mingi 100-se liivapaberiga üle ja millel pole pahtel isegi kuiv. See teeb asja veel hullemaks... aaga kui teate täpselt mis kuidas teha siis jah tuleb odavam kindlasti