Tahaks ostra piaggio mootoriga sr-ile silindrikomplekti kuna masin on juba kõvasti läbisõitnud ja silku ja värgid seal suht tuksis. Aga ei tea kas osta 70cc või 50cc, kuna ma ei taha eraldi 70 sumpsi osta ega uut karpat vms. Hetkel vahetatud ainult variaatoris, kõik piirajad maas. Hinnaks ehk mingi 150euri, kuid kui sellega hakkama ei saa võite ka kallimaid soovitada.
Kus ma ostan selle värgi saada link vms, ja kui palju see maksab siis kah, pmts camexis polnud vist, piaggio mootorile
Scooter attacki oma küll õige ei tunndu, vähemalt pildi järgi tundus see komplekt õhkjahutusega, mul on aga masin vesijahutusega ja seda ma muuta ei taha.Seal polnud seda seti juba 11kuud sisse ka tulnud muidu, seega ei saa sealt osta nagunii kui see vesijahutusega õige värk on AA, aga muidu kas karpa oleks ka mõteksas mingi teine peale visata v, praegu mul tavaline stock või ajab see ka asja ära? Sportsumpa on peal ja variaatoris näpitud vedrusid. Tüüs ka suurem pandud, nagu arvata võibgi
http://en.scooter-attack.com/index2.php ... navigation see ei ole hea? pmts seda mallossit pole müüagi ja ma ei saa ikka aru kas ta siis on vesi või õhkjahutusega.
pildi järgi on öhkjahutusega, aga võid ka nt dr 50 silindit uurida, maitea küsi camexist 50sport silidreid ja kindlalt leiad nendega endale sobiva valiku.
no üherõnagaga mata maha, kuna see juba niiõelda võistlus tarve, mõeldud nendele, kel mootoris ulme listid ja kes harrastavad suuri tulemusi. Lihtsalt pikamaasõiduks on parim varjant malmsilinder, ehk siis targemate meeste keeles geraamiliste omadustega silinder, mis talub ka kahekesi sõitu jms Ühesõnaga sul vaja kaherõngalise kolviga silindrit!
Alumiinum silinder ei kõlba, või rauast ? Ja miks mul on selline tunne et ma pole ühtegi malmist silindrit veel näinud (mul selline tunne et hetkel panin küll millegagi täiega puitu)
Aa, haha teadsin et panen puitu, tänud otsin siis rauast silindrit 50cc endale. Valin mingi enda jaoks parimad välja siis postitan siia ka saate ka öelda milline kõige võimsam parem vms on. Tegelt on veel üks küsimus. Mis firma tooteid ma peaksin vaatama, tahaks ikka kvaliteetset ja vastupidavat asja osta mitte mingit mõtetut........