Soundboard

Discussion in 'Help!' started by Robe, Juuli 12, 2012.

1. Robe

Robe New Member

63
    0
    0
    Kuidas ühendada soundboard aeroxile kui tal on 6.5V aku, kas võib otse panna voolu võimule?

2. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Mis pagana aerox kasutab 6 voldist elektrisüsteemi? Kindel et sul lihtsalt aku läbi pole?

3. Robe

Robe New Member

63
    0
    0
    Ma ei tea, mul oli ostes selline aku peal :D

4. Robe

Robe New Member

63
    0
    0
    Muidu oled kindel et on 12V El. Süsteem? Selline aku küll olemas, aga kardan et äkki laseb midagi läbi. JA 12V Rolleri aku ei mahu pessa ka :roll:

5. Z0ne

6,380
    1
    38
    Peal peaks aku mark ja mudel kirjas olema, kui saad, kirjuta need siia ja ma saan järgi uurida ja kindlaks teha.
    Samuti võid vaadata kas aku peal on korgid, ehk siis hooldatav aku. Kui on, siis 3 korki tähendab 6V, 6 korki tähendab 12V.

6. Robe

Robe New Member

63
    0
    0
    6 korki peaks olema, et siis 12 V?

7. Z0ne

6,380
    1
    38
    6 korki on 12V, ehk siis aku on tühjaks läinud. Iga aku külje peal peab ka olema kirjas mitu V ta on. Enne laadima asumist vaata üle et olla täielikult kindel.
    Vanad-vanad mopeedid kasutasid 6V elektrisüsteeme, mindi üle 12V peale kuna lihtsalt oli vaja suunatulesid ning elektristartereid korralikult toita, mida enam 6V ei suutnud korralikult teha.

8. Robe

Robe New Member

63
    0
    0
    Muidu kõigil aeroxitel peaks oleva 12V? Muidu akul mul pole peal kirjutatud mitu V on. Vähemalt nüüd olen kindel et 12 V tänud Zone. Aga 1 probleem veel, pole sädet kuna mähisest välja tulevad juhtmed on lahtised :roll:

9. Z0ne

6,380
    1
    38
    Igal aeroxil on kindlalt 12V, 100% kindlalt juba aastast 1998.
    Mähise juhtmed ühenduvad juhtmestikuga pmst samast kohast kust cdi juhtmed ühenduvad, värvid klapivad samuti.

10. Robe

Robe New Member

63
    0
    0
    Mis on CDI? Vabandan et nii loll olen, aga kõik juhtmed millel mul otsad on lahti ei kattu värviga:S

11. Robe

Robe New Member

63
    0
    0
    Sain teada mis CDi, aga seal mul otsi rohkem kui vaja, ei tea mis peale hakkan:D

12. Z0ne

6,380
    1
    38
    Uuemal aeroxil võib olla teistes värvides juhtmed, ehk sul on uuema/vanema aeroxi juhtmestik või uuema/vanema aeroxi mähis peal? CDI ja mähiste juhtmed kattuvad või on erinevad?

13. Robe

Robe New Member

63
    0
    0
    Kardan et mul uuem mähis. Ja juhtmed ei kattu. Krt ilge jama raisk :roll:

14. Robe

Robe New Member

63
    0
    0
    Võin õhtuks pildid teha, ehk oskad abi anda siis

15. Robe

Robe New Member

63
    0
    0
    Soundboard korras!!:) ZOne pildid uues teemas kui huvitab 8)

Jaga seda lehte