souzzi Beta Ark '98

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by souzz, Aug 8, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. souzz

souzz New Member

347
    0
    0
    Sai siis ostetud MMAlt endale beta ark. Välimus on nagu ta on, kolm kinnitust vist aind katki, aga kolmest kondlist on tükid väljas. Mõrasi leidsin aind ühe, kriime jagub, kuid kondlid nii kui nii uue värviga koos varsti. Muidu, keegi võiks pakkuda mulle ka beta kondleid.. jalgealust oleks kindlasti vaja, esikondli külgi, tagumist vasakpoolset kondlit.

List:
    DH+PUKS
    Stock silinder
    Stock väntvõll
    Stock laagrid
    Gianelli Nr-X sportsumps
    Malossi Carbon klapilehed
    Karpa 12mm 84düüs
    TWH Sportsidur lillad vedrud, s6 medium survekas
    4g rullid.
    Michelini rehv ees.

Plaanid talveks..
    Kindlasti tahaks kondlid terveks saada, tuled saada. KONDLID KORRAS, TULED OLEMAS.
    Alla lükata aeroxiblokk(LC)+aeroxivelg+pidurisüsteem.
    Uus sportgaas, ma pakun, et see mingi universaalne vms, et nupud puuduvad.
    Talvel on plaan alla lükata veel motoforce sport 70cc ja yasuni r või shot või trek.
    Kindlasti vahetan veel ära väntvõlli laagrid ja simmerid ka igaksjuhuks, praegu läheb nendega mis on.
    Stage6 intake system koos 17.5mm karpaga. Midagi ulmelist polegi plaanis teha.
    Uus istmekate.

Pilte leiab altpoolt!!

2. Karl*.

Karl*. New Member

117
    0
    0
    Selle jätsid mainimata et teed talvel ikka LCks ka
    ja paar pilti siiski tegin kui rollerit ära tõime ;)
    Piltidel on rolleril tagaamort ära võetud, sellepärast on nii madal.

3. henry789

henry789 Member

398
    0
    16
    minu kunagine beta :p igaljuhul palju edu ehitamisel 8)

4. matukas92

matukas92 New Member

1,454
    0
    0
    Omalajal oli kõva pill ,aga nüüd lausa kahju vaadata mis sellest saanud on :D ,Igaljuhul edu ehitamisel :)

5. Karl*.

Karl*. New Member

117
    0
    0
    Hetkeseis:

6. souzz

souzz New Member

347
    0
    0
    Kondlid siis praegu värvimises ja arvatavasti peaks homme ka saama mootori kokku, ei tea kas veel tööle, aga kokku kindlasti.. Paagil on see benavooliku koht ikka nii faking suur, et ise ka ei usu :D Ega midagi eriti praegu ei olegi, kui vaid aind sportsumpsi ja tahaks tööle saada.. loodan, et kärutab stockis ka normzilt edasi, talveplaanid juba olemas ja särkivärki :D

sai isegi jahutustiivik punaseks värvitud, suhteliselt ilus jäi :D

OLEKS VAJA MINGIT SPORTSUMPSI STOCKILE!

7. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    sinna vaakum ei käi vahele v ? :lol:

8. souzz

souzz New Member

347
    0
    0
    oh midafakki, mul jogil oli voolik benapaagist, tuli vaakumpumpa ja siis tuli kaks voolikut karpasse, üks vaakumi oma ja teine bena oma, seega ma ei taju seda värki.. tahad siis öelda, et sinna läheb vaakum siis v

9. Põrguvärk

Põrguvärk Administraator Meeskonnaliige Administraator

1,683
    0
    36
    Pildil tundub nagu oleksid amordiprillid tagurpidi :roll: kinnituspoldid peaksid olema minuteada tagapool.

10. flip MBK

flip MBK Member

306
    0
    16
    Kui mu mälu mind ei peta vaatasin seda rollerit Türi kardirajal kuskil 6 aastat tagasi suu ammuli. Mingi 30 aastane mees paugutas sellega seal tatt püsti..

11. MMA

MMA Active Member

2,362
    0
    36
    to oli kunagi jah braueri oma ja arvatavasti brauer pani ise sellega ringi siis aga see oli peale brauerit mul sõbra maximi käes kellekäes see suht räbalaks läks ..
    juutuubis peaks video ka veel olema kus kuldhobu ja mäx võiduajavad siis oli juba asi kohvi ja beta sai kotti siis oli tal vist mingi hebo silku peal vms

12. approx-

approx- New Member

816
    0
    0
    parandan sander, videos siiski benelli mitte beta. brauer pani maxi benelli kokku ning maxile anti see beta asendus võrriks niikaua kui benellit kokku laoti, silku: hebo high race

13. souzz

souzz New Member

347
    0
    0
    mm, ei tea, minu arust on küll kõik õigesti? vähemalt sõbral on ka ees ja keewaydel on ka ees.. (kui ma ikka õigest asjast aru saan)

14. hEnzza

hEnzza New Member

79
    0
    0
    Paar päeva tagasi sai päris palju tööd tehtud.
    Ladusime mootori kokku ja panime plokki alla.. aretasime uue vaakum klapi süsteemi ja ülemineku paagist voolikusse..
    First Start jäi tegemata sädeme puudumise tõttu.
    Paar pilti:
    Vabandan uduste piltide pärast, telo pani näkku..

15. Põrguvärk

Põrguvärk Administraator Meeskonnaliige Administraator

1,683
    0
    36
    Keeway pole Beta ja see peab olema teisi pidi!

16. Simon

Simon Active Member

1,535
    0
    36
    Raits,kusjuures oli mul mõlemad amordid nii pidi :D

17. souzz

souzz New Member

347
    0
    0
    Ei tea mis kamm on, sai proovitud teist süütepooli, teist küünalt, teist aju, ikka pole sädet.. vb läkski süüde omadega läbi mingit moodi.. saab keegi tartust prooviks anda süüdet?

18. MMA

MMA Active Member

2,362
    0
    36
    anna mu 5e ja ma panen tööle sulle asja

19. souzz

souzz New Member

347
    0
    0
    nuh tule järgi siis.. kuskil mujal sa ikka seda tööle ei saaks panna kui vaid minu juures.

20. souzz

souzz New Member

347
    0
    0
    Leidsin sädeme.. nüüd proovisime tööle panna.. aga teeb kohe küünla märjaks, ei jõua vist ära põletada või on probleem, et ei saa korralikult õhku? Säde on täiesti normaalne, dopkaga korra isegi lubas nagu.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte