Speed fighter`s Gilera runner 50 2006

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by speed fighter, Jan 7, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. speed fighter

speed fighter New Member

905
    0
    0
    Niisiis hakasin täna mõtlema, suvel võiks ju ikkagi võrriga rallida. Tuul lehvib juustes ja jahutab kotte, ülimõnus. Enam ei peagi jahutuseks külmkapi uksel kõõluma. Mõeldud ja tehtud. Hakasin kohe uurima, kust saaks olematu raha eest mingit haledat taburetti soetada, et suvel linnapeal ikka naistele silmailu pakkuda. Mingit väikest pilli ma ei tahtnud, pigem ikka suurt.
    Saigi siis leitud üks runner. Tegemist siis uue kerega runneriga. Jumalaema tütar siret on talle alla paigaldanud gianelli flöödi mis teeb erilahedat peeretava akvalangi souundi.
    Kere on tal rõõmus. Roostet ei ole, ja gondlid on õnneks täielikult kriimulised.
    Eks selliseid korralikke pille on raske leida, täiesti ilusat ja siledat asja leiab igaltpoolt, aga justnimelt kribitud kattega taburetti on poole huvitavam osta. Pill on aastast 2006, arvatavasti on see enne kristust siiski. läbisõit on 4000 km aga olen enam kui kindel et gilera on selle tagurpidi monteerinud, äkki on hoopis 0004 MINE SA TEA!

Aga sõiduk on ise väga aus. rattad on all ja rehvid ka isegi peal. Ja ennäe imet, ei olegi veel 17 tolliseid velgi pandud.
    Mootor käisvittus ja töötas ilusti.
    Minek oli nii hull et tõmbas kõigest sekunditega kõikidel küla naistel kõhud lahti. VB oli se kokkusattumus, aga pigem mitte.
    üks illustreeriv pilt ka hetkel: eks nv teeb õiged asjad siis kui pandimajast oma elu tagasi saab.

2. stento

stento New Member

1,954
    0
    0
    Kõige hullem polegi juh:D
    Tuleb mingi projektikas v teed ainult gondlid korda?

3. Innar..

Innar.. New Member

15
    0
    0
    No täiesti pees mis teksti sa seal ikka panid..
    sellise jutuga venda pole varem näinudki tõesti :O
    Mis mootorisse siis laod? :p

4. speed fighter

speed fighter New Member

905
    0
    0
    mootorisse pole nagu suurt midagi vaja. karterid tuleb kivivilla täis panna, talvel rsk hakab muidu keps külmast värisema ja nagu te kõik teate, vibratsioon on mootori surm!

ega seal midaig muud teha pole. esimene asi on põhiline hooldus ära teha. äkki on õhufilter äärekivisi suvega täis lennanud, mõni asfaldi kamakas seal nagunii on aga pole hullu. noh eks me kõik tea ju neid eesti teid. ainult ajaküsimus kuna nende remont üldse lõpetatakse.

kindlasti on õli sisse suhkrut pandud, urineeritud ja 3 pinti odavat vene õlut kallatud. kohe kindlasti mitte pole seal rapsiõli, sest hei, kes se ikka kallist kraami rollerile paneb. ikka kõige odavamat õli mis on 4 korda ümbertöödeldud ja sissekallates ikka kasutatud olnud.

aiämm bäkk in äktion. eks sheerige mulle nüüd tasuta juppe, mida mikimaalased nimetavad freebie deks. aga nagu näha on siin rollerimaailmas ainult kitsipunnid ja 13 aastased tsinsumehed, kes iga oma viimase kui tuuningosa müüvad maha või kingivad mõningate imeliste kroonide eest emexi osakonnale. eks ikka sellepärast et kohalikust küla bordellist ühe persetäie ke.pi saada või naabriküla keldripoest 2 l taurust osta.

5. Põrguvärk

Põrguvärk Administraator Meeskonnaliige Administraator

1,683
    0
    36
    See on hea,et endale kaherattalise muretsesid ja rollerimaailma tagasi tuled. Vähemalt on keegi kes asjast ka natuke jagab ja ei aja niisama tühja juttu. Muidugi masinast võiksid ikka ehtsad pildid teha,sul ju on vinge kaamera millega pildistada,ära häbene..
    Kui sul mootoriga mingeid plaane pole ,siis vähemalt NOS-i võiksid ikka peale panna!

Edu igatahes ja jään huviga teemat jälgima :p

6. Brabus

Brabus Active Member

2,433
    0
    36
    paljuga said siis ?

7. speed fighter

speed fighter New Member

905
    0
    0
    njah enamus juttu mis siin eelnevaalt kirjutasin on täielik hämamine.

masinal on põhjagondlilt hai tüki välja hammustanud, või on metssiga sisse jooksnud. ülejäänu on ok. mooottor on nii tihe et naised ei jõua paarikaupa ka käima lüüa. pildid saabuvad nv. nossi ei haka peale installeerima. piisab sellest et bemmil noss ja toss peal on.

help me out please.
    http://www.rolleriklubi.net/viewtopic.php?f=16&t=42734
    aga raitz kui 50 cc klass on siis äkki tulen runneriga hüppeid tegema?

8. speed fighter

speed fighter New Member

905
    0
    0
    Masina hinnaks oli 7k

9. >K<

>K< New Member

971
    0
    0
    minuarust on maisn igati ilus orginaalis,jään masinast õigeid pilte ootama:)

10. speed fighter

speed fighter New Member

905
    0
    0
    originaalis on ta jh ilus. nagu saku originaali pudel ilma sildita. Pole tegu ega nägu.
    no worrys, ma tuunin ta nii ära , et kui oma peldiku tõrvandis käima panen siis kõik riinad ja eevad kes vanemuise kontserdimajas muusikali "kassid" vaatavad, läheb muusikali soov hetkega. Ja kõik on kui kiimas kaelkirjakud ümber mu rolleri. eks tuleb hakata kurikaga sõitma, hakavad kõik kahte lehte lendama. kaitseriietus on enesestmõistetavalt kohustuslik, mõelge mis saab kui kellegi silikonidele pihta saab. Issand, siis olen nagu vihmauss, libe nagu kaamli ila.

11. Anonymous

Anonymous Guest

0
    0
    0
    hehe :D eks masu ka surub neid automehi rollerite peale :D
    aga jah, omale sai sama põhimõttega aerox ostetud , et ikka suvel hea sõita oleks ;)
    Eriti ei usu ,et suveni suudad seda rollerit hoida, raudselt läheb müüki või vahetusse enne suve :D

12. Rait-

Rait- New Member

203
    0
    0
    Jutu järgi igati luks mashiin:D Ootan juba mis sellest edasi saab

13. speed fighter

speed fighter New Member

905
    0
    0
    tagaistme teen täpselt Henzi perse kumeruse järgi:p naistele meeldib Henzi perse.

14. because

because Member

507
    0
    16
    Suht nullised naljad aga noh proovi veel, küll välja hakkavad tulema aga muidu mulle see roller ei meeldi aga noh eks parem kui bemm vähemalt pole 7ratast

15. Henz

Henz New Member

1,477
    0
    0
    Urr mu kullake ;) Jätad ehk mõne minu posti kahm alles :oops:

Üüber kõva asi tegelt, Pane bemmi neerud underisse,Suurem anti-tiib, Porilaua laiendi ja madaldus vedru. :|

16. speed fighter

speed fighter New Member

905
    0
    0
  17. MuNa

MuNa New Member

311
    0
    0
    suht huumori kool siin vist:D, rk on lasteaed suht:D

18. Drag