Tervitused. On siis uudishimu Malossi sportsüüte järgi ja mind huvitab justnimelt see, et kui ma selle peale panen olen kuulnud, et siis sinna süütele ei saa taha ühendada tulesi, kas see vastab tõele? Rääkige siis veel mida sellest kasu on, ise tean seda et 2T masinad vajavad varasemat süüdet mida see süütemäng siis ka lubab ja tal on väiksem hooratas( seda käima taguda on ikka tore ajudekepp)
Võinohh, see kuradi magneeto kuradi tähenärijad ajasin sassi midagi, no sellel isendil on vast ehk mõeldud seda kuradima rootorit.
Sport süüde on tublisti kergem kui stock,seega läheb mootor kergemini pöördesse ja väändemoment paraneb. Teiseks saab süüdet seadistada vastavalt vajadusele. Olen ise ka uurinud neid süüteid ja leidnud,et parim mis pakkuda, on Polinil.Nimelt polini süüde toodab ka elektrit,kirjade järgi mingi 80w. Seega tänavasõidu masinale peaks sobilik olema.
Aga põhimõtteliselt see Malossi süütemäng, ta ju akut ikka laeb see võimalus võibolla jah et otse tuled ja möllud otse süütelt ühendada jääb ära aga aku pealt peaks ikka saama ju.
No hetkel kasutangi ja kaalun hetkel kas võtta sportsüüde või mitte kuna see annab ikka suht ulmeliselt minekut ja kõikemuud juurde. Seega rääkige siis kas ta LAEB akut ka ?
Nojah, selle mehe jaoks ei ole starteril vabajooksusidurit, ta on meil 6 aastat rollerituunijana kuskil Braueris töödanud, tema jaoks on vabajooksu sidur PENDIKS, no kammooon anna aru noh.
Eksid, mitte 6 vaid 4 Starteril ei ole mingit sidurit, mitte ühelgil tuntud 2 ega 4 rattalisel! Kõikidel on pendiksid ja ajamid (hammakas). Aru võiksid jh endale anda, oma hooratastega.
Mida sa sonid, misasi on siis peale variotaldrikut ? See ongi starteri vabajooksusidur mitte faking pendiks issand jumal -.-.