Sportsüüde

Discussion in 'Tuuning' started by Miilu, Juuli 10, 2008.

1. Miilu

Miilu Member

224
    0
    16
    Tervitused.

On siis uudishimu Malossi sportsüüte järgi ja mind huvitab justnimelt see, et kui ma selle peale panen olen kuulnud, et siis sinna süütele ei saa taha ühendada tulesi, kas see vastab tõele?
    Rääkige siis veel mida sellest kasu on, ise tean seda et 2T masinad vajavad varasemat süüdet mida see süütemäng siis ka lubab ja tal on väiksem hooratas( seda käima taguda on ikka tore ajudekepp)

2. Alpss

Alpss New Member

1,005
    0
    0
    Ütle mulle ka kus rolleril hooratas asub :roll: ?

3. Miilu

Miilu Member

224
    0
    16
    Võinohh, see kuradi magneeto kuradi tähenärijad ajasin sassi midagi, no sellel isendil on vast ehk mõeldud seda kuradima rootorit.

4. Põrguvärk

Põrguvärk Administraator Meeskonnaliige Administraator

1,683
    0
    36
    Sport süüde on tublisti kergem kui stock,seega läheb mootor kergemini pöördesse ja väändemoment paraneb. Teiseks saab süüdet seadistada vastavalt vajadusele.
    Olen ise ka uurinud neid süüteid ja leidnud,et parim mis pakkuda, on Polinil.Nimelt polini süüde toodab ka elektrit,kirjade järgi mingi 80w. Seega tänavasõidu masinale peaks sobilik olema.

5. Miilu

Miilu Member

224
    0
    16
    Aga põhimõtteliselt see Malossi süütemäng, ta ju akut ikka laeb see võimalus võibolla jah et otse tuled ja möllud otse süütelt ühendada jääb ära aga aku pealt peaks ikka saama ju.

6. Sunparty

Sunparty New Member

193
    0
    0
    No kurat, kasuta stock süüdet siis, kui sellega niipalju keppi on. :D

7. Miilu

Miilu Member

224
    0
    16
    No hetkel kasutangi ja kaalun hetkel kas võtta sportsüüde või mitte kuna see annab ikka suht ulmeliselt minekut ja kõikemuud juurde.

Seega rääkige siis kas ta LAEB akut ka ?

8. Sunparty

Sunparty New Member

193
    0
    0

9. DDF

DDF Member

248
    0
    16
    Parem võta ja tuuni oma starteri sidurit:D

10. Miilu

Miilu Member

224
    0
    16
    Nojah, selle mehe jaoks ei ole starteril vabajooksusidurit, ta on meil 6 aastat rollerituunijana kuskil Braueris töödanud, tema jaoks on vabajooksu sidur PENDIKS, no kammooon anna aru noh.

11. DDF

DDF Member

248
    0
    16
    Eksid, mitte 6 vaid 4 ;) Starteril ei ole mingit sidurit, mitte ühelgil tuntud 2 ega 4 rattalisel! Kõikidel on pendiksid ja ajamid (hammakas). Aru võiksid jh endale anda, oma hooratastega.

12. Miilu

Miilu Member

224
    0
    16
    Mida sa sonid, misasi on siis peale variotaldrikut ? See ongi starteri vabajooksusidur mitte faking pendiks issand jumal -.-.

Jaga seda lehte