Olen juba teinud teema selle kohta, kuidas saaks R-i tuunida nii, et see arendaks ca 100km/h ja sain päris head abi, aga ma tahaks teada kuidas saab seda nii odavalt tuunida kui võimalik aga sarnaste tulemustega.
Re: Sr50 R Factory odav tuuning Ära maanteed vali selleks kohaks, mõtlesin ka et mis see ikka maanteel proovida, 102 oli sees ja mendi radarisse.
Re: Sr50 R Factory odav tuuning aju ehk ecu vii aprilia esindusse nad saadavad väljamaale ja lastakse su ecu sisse uus tarkvara.kindlasti ära hakka mingite karpade vahetamisega oma masinat ära solkima
Re: Sr50 R Factory odav tuuning Huvitab palju see lõbu läbi esinduse maksab? Jõudu annaks see juurde muidu ~15%
Karpa on juba ammu ajalugu, lihtsalt "meie" omadel ei hakka veel mõistus peale sissepritsele.. :lol: Uued krossikad kõik sissepritsega (kaasa arvatud endal), ühtlasem tõmme ja rohkem jõudu + odavam remontida.
Kusjuures oleks omal diteh v factory siis ma arvan et ma oleks seda ecud proovinud ammu juba kütteväärtusi muuta jms... Vajalik juhe tuleb tellida, progred saab kickassist kuna thepiratebay pandi lukku ju Ei tohiks see aju ligipääs üldse nii raske olla. Heameelega katsetaks kui omal diteh oleks