Srt8 tagatuled

Discussion in 'Help!' started by Interx, Okt 4, 2011.

1. Interx

Interx Member

443
    0
    16
    Keegi teab kuidas streedil srt8 suundadega tulesi ühendada? Tuledest jookseb kummalgi 4 juhet välja..
    Pm huvitab kuidas vana juhtmestikuga kokku sobitada see?

viewtopic.php?f=33&t=72709&p=1078726#p1078726

Tegu samade tuledega mis pildil pluss need sinised junnid. Ei saanud aru kuidas nende sinistega ühendada( 2 auku jookseb ühelt poolt sisse ja üks auk välja neil) :roll:

2. Frooper

Frooper New Member

71
    0
    0
    Ma ostsin enda Runnerile ka kunagi suundadega STR8 ja nuputasin, katsetasin ka tükk aega enne kui tööle sain. Ma ei saanud nende siniste junnidega ka ühendatud (juhtmed libisesid välja sealt) ja ühendasin lihtsalt isoleeriga. Aga põhimõtteliselt pidin rolleri küljest tuleva juhtmete otsas oleva pistiku ära lõikama ning juhtmed kõik ükshaaval ära ühendama, sest tule küljes olid lihtsalt juhtmed nagu sul (mitte pistik). Juhtmete ühendamine oli ka paras katsetamine, sest värvid ei ühtinud juhtmetel. Seega pead katsetama, nt. ühendad ühte moodi juhtmed ära, siis proovid suundasid ja pidurit ja värki ja kui mingi pidurit vajutades läheb nt. suund põlema või suunda näidates hakkab pidurituli vilkuma, siis järelikult valesti ühendatud ja pead uuesti ümber tõstma ja nii kaua proovid kui lõpuks kõik toimib. Kuigi on ka võimalus et tule küljest tulevate juhtmete värv kattub vastavate juhtmete omadega ja saad lihtsalt sama värvi juhtmed ära ühendada. Muidu need 4 juhet mis sul tulevad sealt peaksid olema, 1 massijuhe, 1 suund, 1 pidur ja 1 parktuli.

3. Interx

Interx Member

443
    0
    16
    Sellest olen ja aru saanud.
    Ehk oskab veel kuidagi aidata keegi, sest ma eriti ei tahaks juhtmestikku lõhkuma hakkata. Selle jätaks viimaseks varjandiks.

4. Username

Username Active Member

1,173
    0
    36
    lõika vanal tagutulel see pistik ära ja pane see uue tagutule juhtmete külge, siis ei pea rolleri juhtmestikku hoorama.

Jaga seda lehte