STC B08 tuunimine

Discussion in 'Tuuning' started by hannnoo, Sept 20, 2009.

1. hannnoo

hannnoo New Member

30
    0
    0
    Tere. On siis selline küsimus et kui ma panen STC B08-le 70cc silindri peale, siis mida ma peaksin veel ara vahetama et saaksin tagale, ja hea tippkiiruse?

Ette tänades, Hanno.

Rallitaja: muutsin pealkirja sobivamaks ja posti paremini loetavaks. Võtke eeskuju.

2. antiii

antiii Member

459
    0
    16
    Re: abi STC B08

Mitte mingit 70cc sa talle peale panna ei saa, kuna ta on 4 takti. Uuri 80cc silindreid.

3. hannnoo

hannnoo New Member

30
    0
    0

no ytleme et kui ma paneks siis 80cc, mida ma veel peaks ara vahetama?
    olen kuulnud, et varios mingid rullid, sidurivedrud ja survekas? oskate äkki midagi soovitada? või on teil midagi head pakkuda??

4. hannnoo

hannnoo New Member

30
    0
    0

up :D

5. efkz

efkz Member

162
    0
    16

Tagale siis :

3.5 Rullid
    Punane Survekas?
    Valged Sidurivedrud.
    Sumps ka muidugi , oleneb su rahaliselt seisust

6. tem11

tem11 New Member

919
    0
    0

pigem osta juba siis 90cc peale

7. PwnedYe

PwnedYe Member

443
    0
    16

See vajab tunduvalt rohkem timmimist kui 70cc ja vähendab mootori iga kiiremini.

8. antiii

antiii Member

459
    0
    16

Kle sa oled idioot või? Kust sa neljataktisele mootorile 70cc silindri saad?

9. tem11

tem11 New Member

919
    0
    0

ei tea mix peaks 90cc rohkem mootorit rikkuma kui 72cc??lols

10. hannnoo

hannnoo New Member

30
    0
    0
    aga kummad ma siis panen?? mulle soovitati:
    3.5 Rullid
    Punane Survekas?
    Valged Sidurivedrud.
    &
    5g rullid
    valge survekas
    valged/kollased sidurivedrud.

kummad annavad 72ccga parema tulemuse, et ma saaks tagale ja tipp oleks ka võimalikult hea.

ettetänades:Hanno

11. tem11

tem11 New Member

919
    0
    0
    tagale saaks sa ka praegu kui tahaksid
    ega sa 4t masinat niisama puhta gaasiga tagale ei saagi
    aga teine variant on parem sest see ei söö tippu nii palju ja esimese variandiga oleks sul pöörded koguaeg piirajas

12. hannnoo

hannnoo New Member

30
    0
    0
    soovitage veel midagi hhead siis:D:D

13. PwnedYe

PwnedYe Member

443
    0
    16
    5-5.5g rullid, valge survekas, kollased sidurivedrud, suurem düüs kindlasti.

14. mullikas

mullikas New Member

0
    0
    0

Enne kedagi idioodiks sõimamist võiks ka ise kontrollida ega ise idikas ei ole. 70cm³ on neljataktilistele hiina rolleritele täiesti olemas.

15. hannnoo

hannnoo New Member

30
    0
    0

et selgusele saada, siis kolvi läbimõõt on 44mm, kui ma õieti mäletan:d sai eile päeval ara mõõdetud:Daga tuli alles nyyd meelde et pidin siia ka kirjutama selle:D

16. hannnoo

hannnoo New Member

30
    0
    0

liigume siis yhespoole:D:D

17. pokerhentz

pokerhentz Member

261
    0
    16

ja ei tea miks ei saa olla 70cc??? võib olla kasvõi 200cc, pole vahet et on hiinlane ja 4 takti....

18. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    Sa võid ta 25 cm3 ka teha kui tahad. Võin isegi treialit soovitada kes hülsi teeks ja kui hästi räägid meisterdatakse sulle Türil vastav kolb.
    See, kui suureks kubatuuri ajada annab ei sõltu kuidagi sellest mis bolt-on osi sa osta saad.
    Vene võrrile pole üldse big bore silindrit ega MHR väntvõlli saada ja ikka panevad mehed need 2x kiiremini liikuma kui nad originaalis jaksavad. Täiesti mõttevaba rääkida kuidas, kuna terve foorum on jobusid täis kes ostaks SKF laagreid 3-4 korda poehinnast kallimalt kui Stage 6 kleeps kaasas on ja mis peamine, nad oleks veel enesega ülimalt rahul.

Ma usun et sul on vaja originaalist järgmise astme jäigemat survevedru, mitte rohkem, ülejäänu konfid rullidega ära. 3,5g tundub kergevõitu, aga mine sa tea. Sidurivedrusid katseta ka. Keegi ei tule sulle kõike ette mämmerdama kui sa ise ei uuri ega katseta.

19. hannnoo

hannnoo New Member

30
    0
    0
    plaanis lähiajal uus värv peale panna.
    pakkuge mida mis värvi võiks värvida?
    ja siis selline kysimus, kui teha alumiinium plekist undertail, kas jääb vägakole? :oops: :roll:
    või siis on kellelgi pakkuda stcle undertaili? endal kogemusi pole, ja siis ei taha hakata mäkerdama, kui muudmoodi ei saa, siis teen ikkagi alumiinium plekist.

mida võiks välimuselt vel muuta? hetkel enamus välimusest orginaal.

20. -motomees-

-motomees- Active Member

1,111
    0
    36
    ära alumiinium plekis küll unerit tee ega see sul mingi kopsik pole ju, kui juba mootorit teed siis tee parem under klaasriidest ja vaigust jääb suht norm asi, no kui seda ka ei viitsi siis mul üks sõber tegi paar aastat tagasi keewayle 20liitrisest kanistri küljest endale täitsa andeka underi.
    Edu sellega siis!

Jaga seda lehte