roller sai ostetud suve alguses odava raha eest.Plaanis oli teha välimuse tuuning ,kuna välimus hetkel suht null,aga ostetud sai,kuna masina stock minek ja kiirus on suht hea;P aga siis nüüd oli plaanis tegema hakkata ja praeguseni on siis raam ära värvitud ja varsti lähevad veljed ja amordid ja mootor värvimisse. Aga plaanis siis on välimuselt: *uued tuled ni esimesed, tagumised kui ka suunatuled. *undertail *üleni värvimine, alates raamist värvi toon jääb roheline pärla ja veljed ja mootor ja amordid kas hall pärla mingi või siis kroom. *downhill lennks vb ( plaanis originaal jätta) *vb soundboard see veel mõtetes *uus tagaamort 4 senti originaalist pikkem. *neoonid asju lisandub veel... mootori poolest siis: * uus sumps kas yasuni r või siis next-r * koonukas *düüs * siis on plaanis ka vario muutmine et vedrud rullid jne aga seda hiljem enne välimus ära
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 Kas tõsiselt on sellel väga suur lenksukondel? Või mulle lihtsalt tundub
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 jubejube rõve roller on see ikka , sõber on/oli . DH pane kindlalt , kuan spidokondlid jumala rõvedad . veljed ka rõvedad 10 tollised , otsi kuskilt mingid suuremad . Seeee sul 80ccm pole ? Sõbral küll oli .
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 on jah suur selle ongi plaanis downhill aga ma ei tea veel isegi kas 50 või 80.
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 pilte hakkan lisama veel. aga 10 tolli rõve jah aga talle ei mahu suuremad alla kah:/
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 Selline ta siis oli ostes tal, varsti hakkab tulema ehitusjärgusolevaid pilte!
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 aga annaks keegi nõu et mida võiks siis teha ja vahetada et normaalsemaks muuta
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 mootor on ka plaanis ette võtta ikka kunagi lähiajal aga mida võiks siis mootori poole pealt muuta?
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 mis mõte on mul aeroxsi mootorit alla visata kui stock aeroxs ja mul endal ka stock ja tegi aeroxsile ära.
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 jah see on aeroxist võimsam, pmst ütlesin tõin näite et see paneks liikuma ja juppe kõike jagub aga no tuuni seda siis, suht pohhui.
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 mootori list nii väike?? midagi nagu vajaks see masin veel edu rolleriga
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 vajaks jah aga praegu on põhi rõhk välimus ja siis mootor aga mida võiks siis listi lisada annad nõu?
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 Dh raudselt ja tõsta esituli esigondlisse suundade vahele, siis oleks normaalne juba minuarust.
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 DH tuleb kindlalt jah tuled kas lähvad sinna suundade vahele või siis nagu nende vanade suudade asemele tulevad kahele poole tuled ümmargused neli tuld kokku;P
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 pane see RÕHK parem mootorisse, kardan , et siit välimust saada on väägaa keeruline
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 sellest masinast saab aint teha mingi dragrace masina...sest kui nüüd väga aus olla.. siis neist suurtest kobakatest midagi ilusat valmis teha on väga raske.. Pmst. Ma mõtlen et esiosa gondlitest tühjaks. ja dh lenks. Kõik voolikud väga ilusti raamiga ühtlaselt sättida. Veljed võivad isegi samaks jääda, kuid see porikas tuleb eemaldada. Taguosa ma teeks pahtli ja klaasriidega nagu teravaks. Et taguotsa jookseks mingi teravus vms kokku. Aga edu sulle selle masinaga.
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 dh kindlasti panna ja siis uued tuled kõik porikas läheb vahetusse jah kuna see liiga suur. tagaosa teen ümber ja panen street´i tuled need ümmargused, kuna ette tulevad ka ümmargused