jõuu rahvas sai siis roller varuosadeks maha myydud ja parem asi ostetud , tõin endale aprilia rs125cc rotax 122 mootor kw ei tea aga kas 18.või 25 sai siin enne talve ringi sõitetud lube polnud arvel pole nr pole ega midagi :d ja talv tuli sai hakatud ehitama . võtsin silindri maha ja üllatuseks oli kolvirõngad kinni silku uus sai tellitud uued asjad siis , mootoris on pandud kõik uued laagrid ja asjad , nii ka pandud sport summ ja koonuds välja rebib 187 km/h puhtalt siis hakkab koguma ja mõtetu piinata täna jõudis kolvi komplekt. ja tihendite komplekt kohale oleks vaja veel originaal õhufiltrit sorry kirja vead plaanis siis veel raam poleerida uus värv esiamordi simmerid äravahetada ja terve masin korda teha et suvel reisima minna pilte panen õhtupoole , pildid http://www.upload.ee/files/960644/v9oEr ... z.jpg.html http://www.upload.ee/files/960648/ys3CW ... Y.jpg.html
japp värvin kondlid uuesti üle ja korralikult , suveks kena masina omale pmt pakkuge värve silmatorkavaid täna pesin mootori ära panin uued tihendid ja uuskäigukasti õli sisse nyyd kuivab ja siis kappi peitu
arvestades seda sulaselget paska mida sa ajad, siis mis mõttega teema üldse tegid. ega see ei ole sul 65 kg kaaluv ringrajatsikkel, mille kolvi eluiga on veerand tuhat km ja mis 200 sisse võtab. lube pole, regatud pole, mis reisimisest sa veel räägid. puhka välja poja.
kuule kui sa ei tea midagi mis plaanid on ja pole sõitnud siis ole vait eks mida sa läbustad teemat ? sinu asi mida ma teen ka kuhu reisin ja kas on arvel või mitte ?
kena pill jne. ainult et tiiru ei luband. aga kevadel lasen peeneks ära kui lenksu pääsen rallitaja võiksid nata tagasi tõmmata suht mõtetu tekst teil siin.
tõmba ise tagasi, mina ütlen kõigest mis ma sellest mõttetust junnist arvan, mis tähendab seda et ma ütlesin mõttetu junn, ja kohe hakkas paukuma. ei tea mis on mõnel nende vastu, kes ütlevad otse välja mida nad arvavad, mitte ei proovi poolehoiu võitmiseks valetada elu ilusaks. :roll: mina ka ei tea miks minuga koguaeg nii juhtub ja miks kõik minu kallal irisevad. :| anna andeks herko. :| BUAHAHAHAHAHAHA :lol: :lol:
teeme suht ära vajunud , täna sai ostetud esiamortide õli panin sisse , panin mootori peale tagumise kiige külge varsti hääled