Kunagi suve algul sai ostetud omale factory, hea hinnaga sain, aga see eest oli kh palju pisivigu. Alguses ei töödand kiirsureti ja suunatuled, need sai siis kohe korda tehtud ja siis hakkasin vaatama, et gondlid ikka päris palju kriimustada saand ja rollerit pestes tuli neid kriime veel välja Suve keskel panin ise kh külje maha ja siis oli plaan talvel üle värvida, aga kuna tuli hea pakkumine gondleid vahetada siis polnd vaja. Andmeid nats: Aasta on 06 Mootoris 50cc Sportsumpa Arrow Extreme Varios on 4,8g rullid Sidurivedrud on kollased Taga on lexus style tagatuli Kütuse kulu 2.8L/100km Pilte milline vanasti oli: Nüüd on selline: Plaanidest niipalju et: Sumpa korda teha, vb uus sumpa. Veljed mustaks Amordi kõrgendust, vb uus amort või amort värvi Factory need vario plastikud ära kaotada Heeblid ära värvida Uued gripid Vb sport vario ja sidur
StreetStyle maksis ikka peale kah, ma ei hakka summat ütlema, eks ta ise ütleb, kui tahab. Muidu suht kõva, aga veljed tuleks halliks ära värvida, siis kõigekenam üldse 8)
jaah, tore on vaadata, et mu vanad gondlid on juba teises eesti otsas aga velg halliks/hõbedaseks, soovitavalt mingi autovärviga, et suur läike tera sisse jääks
Ei tea, ma mõtlen veel. Kui keegi viitsib sellest pildist nii mustade kui ka hõbedaste velgedega variandi teha siis saatke ps. Praegu kaldun arvama, et tulevad mustad pigem.
Tegin kähku midagi. Ja kusjuures ma ei tea, äkki jääks tõesti mustaga ilus.. aga värvi siis juba sisegondlid ka läikivmustaks, on eriti uhke Minu poolt hääl mustadele velgedele.
Tee mustad KINDLALT ILUSAM.. Sumpa poleeriära,ei ole hullu midagi. Muidu pane külje jalg ning uus amort HALL ja amordikõrgendus ei teeks paha Edu ja jaksu väga viis välimus minu silmis?
Ma ütlesin kohe, et mustadega jääb ilusam Vahepeal olin 2 vahel nüüd kindel, et tulevad mustad vb poleerib ääred ära. Sumpat ja vario kaant mõtlesin vahepeal poleerida küll aga see sumpa poleerimine oleks jube piin ja ma ei tea kas ma viitsiks üldse. Thnx Raghza :wink:
Antud pildil on veljed matthõbedased ja matt tumehallid.. Täitsa õige läikiv must jääks kole minu arvates.. Mina jätaks veljed siniseks :wink: