Tere! Ärge paukuma hakake tean, et summuti valiku kohta soovituste all teema olemas, aga seal pole stage 6 pro replica'st sõnagi, ja sellepärast tahangi teada kas stage6 pro replica sobib CPI 50cc stock silinriga ja kas ta on hea?
ei nh, ma ostan kas next-r chrome või s6 pro replica chrome, nad suht sama hinnaga, tahangi teada, kas s6 on hea, sest välimuselt meeldib rohkem
sõbral on see s6, endal oli cpil next-r ilma multivarride ja süsteemideta(4,5g rullid, stock sidurivedrud, kollane survekas, kummilulla eemaldatud + 64 düüs) ja sõbral on s6 sumpa, multivarid süsteemid, täpselt ei teagi mis süsteemid ja kiirenduses sai pähe, korralikult ja tipp kiirus oli meil enamvähem sama, see sõitis ette kes pea alla pani
pro replica soovitan ikka , tecnigas ei anna minuarust midagi juurde, replica läheb 50cc silkule ilusti ka
next-r on viimane psk mida osta. pro replica on isegi mingite mid-race masinatel ja liigutab üliperfektselt. Stock silkule on ta väga sobiv! On ilusam, kvaliteetsem ja parem kui mingi next-r
aga tecnigas annab häält juurde haigelt , hääl on ülimõnus , aga kui tõesti kiirust tahad siis replica
Ei tahaks nii väga öelda, et next r on totaalne p*sk, ostad kroom sumpa ja ei lähe rooste ka. Igatahes, mina jään next r juurde, sest see on minu arust täpselt loodud cpile, proovi minu antud setingut ja vaata, kas saad samamoodi liikuma.
Sõbra Keewayl next-r peal ja sumpa kohta ei sa midagi halba öelda. Olen ka kuulnud, et 50cc CPI'dele ja Keeway'dele sobib see kõige paremini. Mina siis soovitan seda.
nh ja kui ma veel sportvario panen ja jäigemad vedrud, siis võib päris hea tulemuse saada 50cc cpi kohta, sest aragon liigub juba stockiga suht hästi
Possible ei pruugi, ma räägin minu cpil oli ilma sportvariota next r, 4,5g rullikud, stock sidurivedrud, kollane survekas, kummilotu eemaldatud + 64 düüs ja sõber sai s6+ multivar ja kõik muusinna kaasnevaga niimodi suhhi, et nohjah, ime, et isegi sirge peal mu tagutuld nägi