Sai ka ostetud selline masin 2009 aasta augusti lõpus, sissesõitu kogunenud ~3000, teeäärde pole kunagi jätnud, esitule pirnid läbi põlenud ja istme gondlis kaks pragu puuduva (kummist) toetuse pärast. mootor: s6 pro replica punased sidurivedrud rullid 4g ülejäänud stock optiline: toonitud suunatuled tellitud said ka paar uut juppi: s6 streetrace 70cc, malossi multivar, s6 torque control sidur, c4 vändalaagrid, carbon klapilehed. homme peaks jupid kätte saama, (kui ei, siis peab ootama kolmapäevani, kuna vahepeal olen ära), siis põrksi juurde juppe peale panema ja timmimiseks. kui kunagi hiljem raha saab siis tahaks ka soetada undertaili, led tagatulesi suundadega, xenon esitulesi, värvida punased jupid mustaks. pildid: (esimene pilt vanem, niiet suunatuled toonimata) (kvaliteet pole just parim, pildid tehtud telefoniga)
mõred tekkind raskete inimeste vedamisest aga kena et Streetrace silku peale viskad, igati hea valik !
okei, aga mul oli nii, et kõigepealt oli ainult vasakul pragu ning siis kukkus ainuke alles jäänud kummijublakas sealt istme alt ära ning panin kogemata teisele poole tagasi, ning siis tekkis ka teisele poole mõra .
minu teada peaks olema streetrace'l kaasas carbon klapilehed, sorri kui eksin, aga jah. sumpa ilus , aga siiamaani vist väga hästi tööle pole seda veel saadud .
ei olnud streetracega kaasas, sai mulgist üle küsitud isegi, alguses kahjuks natuke jokutab jah, aga loodetavasti uute juppidega saab selle ka korda. @Brabus, eks kunagi saab need ka kuidagi korda tehtud. :lol: rõhk sõnal kunagi
edu masinaga, endal ka s6 streetrace tahaks teada kuidas lippab selle sumpaga, endal yasuni r. haha, mul on ka siuke m6ra seal, tyypviga neil kindlalt. aga väga kena pill
suured tänud , paar uut pilti kuna pesin puhtamaks :lol: ja natuke mässasin photoshopis(esimene või teine kord kui kasutan :lol: ).
Esmasp. jõuab siis kaup kohale ja siis saab peale sellise settingu s6 streetrace 70cc s6 pro replica orig. väntvõll c4 vändalaagrid carbon klapilehed orig. karpa orig. survevedru punased sidurivedrud 4.0g rullid malossi multivar s6 torque control ja siis tekkis küsimus, mis surveka, rullid ja võibolla sidurivedrud panna?
Põrks vahetab aind rullid ära ja tema arust käib kah Muidu ma soovitaks stage 6 strong survekat ja siniseid sidurivedrusid. Kuigi need punased sidurivedrud kah pahad pole.
Karpa paneb ta kah timmi jh enamvähem ja siis rullid kah. Sissesõidul nag vedrusid vahetada pole mõtet.