Tahan teha sellest nt. ohukaid, kuidas ma juhtmed pean ühendama. Relee ise on 3 otsaga. Vasakul pool on 8 või B, keskel on L ja paremal pool on E täht.
Sain natuke targemaks, et üks klemm tuleb panna akule, üks panna massi ja üks tuleb panna pirnile, vajadusel võid ka lüliti vahele panna. Aga miuke klemm millega kokku läheb, seda ma öelda ei oska .
Tegutse nii - Vaata mis värvid sinna kinnituvad, seejärel vaata mis värv läheb suunatulede lüliti keskele - see on suunaka voolu nupp. Seejärel vaata kas kumbki allesjäänutest on musta värvi - tavaliselt on see maandus ehk mass. Allesjäänu on akupealt tulev suunatulede vool. Kõige kergem peale seda oleks võtta mõni koht mis on relee ning lüliti vahel, lõigata sinna sisse ning lisada lisaharu, mis omakorda läheb kuhugi lülitisse, ning peale seda hargneb mõlema suunatule vooluks.
Asi on selles, et mul ei ole see rolleri küljes ja rollerit ammu enam ei ole ja pole teise rolleri pealt ka vaadata, kuidas need juhtmed jooksevad. TO JOTT: Kui sa ise hakkad sellest aretama ohukaid, siis peab lüliti vahele panema. Kirjutasin eelmisesse asja natuke valesti
Ma ei taha seda kuskile peale panna, lihtsalt tahan teada kuidas ma juhtmed ühendama pean, et tööle saada. Lihtsalt jupp vedeles mul ja siis mõtlesin kuidas see töötab.