Suunatuledest

Discussion in 'Help!' started by kertu, Mai 2, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kertu

kertu New Member

30
    0
    0
    Sõidan oma rolleriga igapäevaselt Tallinna kesklinnas ja selle ümbruses.Vaatan ja imestan,sest autojuhid ei näita peaaegu üldse suunatuld, kuigi peaks.Rollerijuhid teevad seda isegi tihemini.Mida ütleb seadus, kui vara või kui mitu meetrit enne ristmikku peaks suunatule sisse lülitama?

2. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Seadus ei ütlegi kui vara, ega ka mitu meetrit, vaid enne manöövri algust tuleb suunatuli sisse lülitada. Seda olen ise ka Tallinnas märganud, et autojuhid näitavad suunatuld väga harva, isegi ringteelt lahkudes.

3. kertu

kertu New Member

30
    0
    0
    mul on tegelikult üks küssa veel.Olen oma super-Kymcoga väga ära harjunud, meil on imeline kontakt ja läbisaamine.Ometi vahetevahel muutub hing rahutuks ja üles kerkib küsimus- kas minu kymcost on kusagil veel ootamas midagi pisut võimsamat, tugevamat ja mehelikku,millel ehk kWh rohkem, hobujõude rohkem, äkki isegi "läigib kenamini?".Kas sääduse piires, ehk siis alla 50 kuubiku leiab veel midagi mis võiks mu meelt veelgi rohkem rõõmustada? Saan ju aru,et seadus paneb kõigele piirid aga kas nende piiridega kuidagi mängida ei saa?

4. Z0ne

6,380
    1
    38
    Kahjuks seaduse piires ei tohi rolleril ise mitte midagi muud teha, kui vahetada originaaljuppe originaaljuppide(või muude E märgistusega) juppide vastu. Kui aga on ainuke soov on 49cc piiri mitte ületada, saab piirajad eemaldada ning masin vabaks lasta.

5. Falcon

Falcon Active Member

1,109
    0
    36
    Minu andmete järgi on seaduses kirjas ,et enne reastumist või manöövri tegemist tuleb vähemalt 2 sekundit varem suund sisse lülitada.

6. Z0ne

6,380
    1
    38
    Oi pagan, kontrollisin üle ning ongi. Minu viga. :oops:

7. kertu

kertu New Member

30
    0
    0
    aitäh! Samas on ju tegelikult värske rolleimemmena mul veel mitu küsimust - kas tagumise ratta vahetus annab palju juurde,mulle näib,et on teine veidi kulunud.Pealegi pole tegemist mõne radiaalrehviga.Siis -kas rolleritele on võimalik paigaldada ka talverehve? Kas seda meetrist eriti paksu nn"jalgratta-lukku" on mõtet osta? Kas õlist sõltub palju kui käivitamine jahedas on peaaegu piinarikas? Millist õli oleks vaja jahedamal perioodil, millist suvel kuumaga(sünt.,pool-sünt)? Mina olen neis asjus ikka täiesti beib, äkki keegi viitsib veidike seletada.
    Tänan juba ette!

8. Falcon

Falcon Active Member

1,109
    0
    36
    Kuid enne kui seda teen, küsiksin sult mõned küsimused niisama huvi pärast.

* Kui vana sa oled?

* Mis sind siia foorumi toob?

* Kuidas oled seotud rollerite, mopeedide jne.. masinatega?

9. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Huiii ta sul vastab :lol:

10. jott

jott New Member

1,489
    0
    0

*Mis see sinu asi on?

*Mis see sinu asi on?

*Mis see sinu asi on?

Said oma uudishimu rahuldatud?

11. Falcon

Falcon Active Member

1,109
    0
    36
    Tegelt sain ma osaliselt tõesti oma küsimustele vastuse ja veendusin nüüd selles ,et sul ei olegi muud eesmärki siin foorumis kui lihtsalt teiste inimeste närve süüa. Tõenäoliselt IRL oled probleemne inimene kes vajab abi oma ego ravimisega ja proovib seda rahuldada virutaal keskondades.

12. jott

jott New Member

1,489
    0
    0

Kuule sa ei ole mitte esimene ja viimane, kes üritab mulle diagnoosi panna :lol: Neid enneteid siin ennegi oma diagnoosioskusi näitamas käinud:p
    Ma ei kuulu IRL-i. Ausalt. Mitte ühtegi erakonda ei kuulu.

13. Falcon

Falcon Active Member

1,109
    0
    36
    Sinule kui aktiivsele neti kasutajale peaks ikka IRL mõiste või lühend tuttav olema, nimelt tähendab see: in real life

14. jott

jott New Member

1,489
    0
    0
    Ega ikka ei ole küll, järelikult ei ole ma nii aktiivne siis midagi:) Mina pole koolis inglise keelt õppinudki, vaid saksa keelt. Üritan ikka võimalikult eesti keele juurde jääda.

15. ennokas

ennokas New Member

431
    0
    0
    +1

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte