Mul on selline mure , et mu roller tahab aind vändast tööle minna , ja et roller välja ei sureks pean ma tuuritama , varem läks se roller tööle ka külmalt starterist :S aga enam ei lähe. ja väljalase või summuti hääl on nata ka muutunud põriseb nagu rohkem , ei tea mis sellel viga aga tahaks väga abi . Aitäh! Roller pole ümber ehitatud või tuunitud! vahepeal kui üksinda sõidan siis l2heb tegelt suht hästi aga se jama on ikkagi ! ja vahepeal jäb ristmiku ees seisma pean gaasiga mängima et välja ei suretaks ja et edasi liiguks! :S palun aidake äkki mingi karpa juures selline nõelaga sitt? nagu mingi pistik?
Tühikäigu pöörded madalaks läinud,proovi juurde keerata. Võta iste lahti ning vaata,kui gaasi annad(mootor ei pea töötama)siis liigub seal karpa küljes 1 tross.Sellejuures kruvi(+ pea vist,ei garanteeri),mida sissepoole keerad natuke.
olen sedagi proovinud kruvi on juba põhjas ja nagu ma kirjutasin hääl on ka nagu muutunud ! aga kuidas ma veel juurde saan panna tuure ? tõmban trossi lahti äkki panen uuseti vms ... `?
Ise juhtus? Muidu peaks olema segu paigast ära kui tahab välja surra ning tühikäigukruvile ei reageeri eriti. Tuleb näppida segukruvi.
Pildil alumine kruvi siis. Pole 100% kindel et kõikidel karpadel see seal on, kuid peaks olema. Segukruvi reguleerib kui palju ta bensiini saab tühikäigul, sisse keerates vähem, välja keerates rohkem. Pmst proovid, krutid ühe täisringi sisse, ootad hetke ja vaatad kas paranes, kui jah siis uuesti, kui ei siis tagasi algasendisse ning üks täisring välja..
tänan väga aitamast ja nüüd lähen kontrollin garaazi kas saab või ei mai tea kas on üldse mul se segu kruvi aga karpa n2eb välja puhta sama
mul pole seda kruvi nata eemal on mingi miinus peaga kruvi , aga keerasin midagi ei aidanud ikka suretab välja ja mingi hääl plöriseb suht ... :S