Suve tripp pärnu(Tallinn)

Discussion in 'Kokkutulekute arutlemine!' started by Groovy, Nov 10, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Groovy

Groovy New Member

459
    0
    0
    Ei tea, kas on nii väga hea mõte, aga selline mõte mul tekkis, et koguks kokku mingi pundi rollerihundusid ja paneks suvel pärnu poole ajama. Rahvas võtab telgid kaasa ja otsib kuskil pärnu juures endale telkimisplatsi või midagi. Eriti hea oleks, kui kellelgi maakodu või keegi pärnu rollerihundudest aitaks ja pakuks endapoolt mingit platsi kuhu saaks mashiinad parkida ja telgid mahutada. Orgunnimist veidi oleks, aga põhiplaan oleks ikkagist minna pärnusse seal veidi koht pärnuhunudele kätte näidata ja mingi päeva-kahe pärast tallinna poole tagasi trippida. Kiirust võiks arendada midagi 70 kanti, ehk neliviiega ei viitsi eriti töristada sinna. Isegi kui mingit suur minekut pole, siis saue rahvaga vist ikka lähme(ma arvan), nii et kes käpp oleks võib hakata juba raha koguma vms.

Asi on toores. Ärge mind maha lööge vms.
    Ootan arvamusi. 8)

2. kassoggy

kassoggy New Member

324
    0
    0
    hea plaan muidu. Aga peaks kedagi autoga ka kaasa sebima ja käru peaks ka olema, sest ei tea kellel võib masin üles ütlelda jne.

3. fenchu

fenchu Member

669
    0
    16
    me n6mmekatega ka m6elnud, 2 suve juba, aga minemiseni pole veel j6udnud :D

4. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    sama siin pool. Mitu aastat hoogu võetud aga tulemust veel ei ole. Aga tulev aasta kui aeg sobiv, siis käpp ka vist :p

5. aprill27

aprill27 New Member

1,254
    0
    0
    sõitnud maale iklasse ning ei ole midagi hullu ;).Mõte on hea penu kuid siis võiks kindlasti sõita mööda kõrvalisi teid mitte mööda maanteed koguaeg.

6. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    ise mõtlesin ka et mingid kõrvalisemad maanteed vms. aga kruusa ka ei tohiks olla :D

7. Groovy

Groovy New Member

459
    0
    0
    Kõrvalteed muidugi fun, aga kes seda maršuuti viitsib planeerida :|
    Muidugi võib uurida, aga jätta see orgunnis viimaseks, sest esialgu vaja mingi kava paika panna vms(mingeid murumänge küll korraldama ei hakka vms) Samas kuskile päeval pärnusse rolleritega, siis ostab jooki laseb niisama tagal kuskil, räägib pärnukatega juttu ja õhtupoole jala linna ja siis tuterdab seal ringi vms.

8. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    võtame hotelli :D

9. antiii

antiii Member

459
    0
    16
    Ise mõtlesin ka, et ostan kahe aasta pärast kindlasti rolleri endale ja siis võiks mingi tripi korraldada. Peaks kokkutuleku teema ära tegema juba...

10. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    ärge teemat tehke. Sinna nii jõhkralt aega. Ja asi vajub ära. Teema mingi kuuaega varem on maajailm

11. Reiks-

Reiks- New Member

605
    0
    0
    Oleme ka kasutajaga xox selle peale mõelnud, ning oli plaan telk kuhugi üles visata ja väike jook jne .

12. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    ühesõnaga tulijaid oleks ja arvan etsee teema tuleks uuesit püstitada hooaja algul. Muidu läheb niinagu alati siin läinud , ehk ei juhtu munnnigi :D

13. Groovy

Groovy New Member

459
    0
    0
    Teemat pole mõttet ning hotelli? Pigem läheb kuskile puhkemajja kui üldse, nagu need Tallinna lähiümbruses need saunamajad jms jms on. Ma ei tea uurib veel, varsti ehk koostab mingi listi kes tulijad on. Pakkuge veel mõtteid, arutab rahvaga läbi, ei pea ka nii olema, et liidrid panevad asja paika ja nii on, demokraatlik ühiskond ikka. 8)

14. Risto95

Risto95 New Member

34
    0
    0
    Ohoh , hea kuulda kui Tallinnlased ka külla suvel tulevad , kui teil plaan ööseks kuhugi telkidega jääda ss tean soovitada üht vägamõnusat kohta Pärnu ligidal , linnast mingi 5 km. väljas . Nimelt siis Seljametsa karjääri ümbruses mõnus telkimisala ,hommikul mõnus ujuma minna ja piisavalt ka ruumi et tulla suurema seltskonnaga jne , juttupuhuda ja nsama lõkkeümber lällata.

Edit : leidsin ka pildi kohast mida ma mõtlesin http://www.google.ee/imgres?imgurl=http ... 145&ty=105

ja sellel pildil on se karjäär teistpoolt pildistatuna rolleri nina jääb sinnapoole kallast kust on ka tehtud eelmisel lingil olev pilt . http://www.upload.ee/image/702883/P1012162.JPG

seal kus autod seisavad kogu sellel alal saab telkida , kuskil peaks olema lõkkejaoks plats ka , parim asjajuures on see ,et selle veekogu juures pole sääski ja muid putikaid , vähemalt seesuvi polnud ühtki mis on tavaliselt suureks miinuseks veekogude ääres .

15. stcb08

stcb08 New Member

758
    0
    0
    hakkan ka ajama siit saaremaalt et suvel pärnu poole ajaks mingi rahva kokku , saaks pärnus kokku ja siis vallutaks pärnu linna :D

16. Risto95

Risto95 New Member

34
    0
    0
    ou mis teil pärnu vastu on et kõik seda vallutama tulevad?:D

17. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    ainult positiivselt :D

18. Risto95

Risto95 New Member

34
    0
    0
    Ei ja , tegelt on mul heameel näha suvel ka teistest linnadest rollerdajaid , võiks panna paika mõne kuupäeva vms millal saabute ja saabumise päeval võiks teha kõik koos ühise sõidu Pärnus läheks ralliks nsama ringi võiks vaadata kus te kämpida saaks jne . :p
    Mis arvate?

19. tms

tms New Member

1,192
    0
    0

No võiks küll Pärnus ühe "rolleristide päeva"teha,kus on hästi palju rollereid siis:)

aga ärge praegu veel kuupäeva paika pange:D

SedA tehke mingi 1x kuu enne üritust vms.

Ja 2010-s aasta oli sääskede suhtes,küll super(neid oli suhteliselt vähe)

aga mis 2011-s aasta toob/teeb-seda ei tea:D :lol:

20. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    egajah, midagi väga kindlat pole mõtet paika panna. Samas palju neid vendi ikka tuleb, ma arvan et tallinnast 10 võrri kokku saaks oleks juba kõvasõna, aga suht seff võib olla. Mina olen igatahes käpp :p

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte