Suzuki Katana AY 50 Lc -98

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by nofear13, Nov 18, 2011.

1. nofear13

nofear13 New Member

19
    0
    0
    Sai ostetud ka endale siis Liquid Cooling rolleri
    Hetkeseis on selline, et masin ei tööta, ning elektrisüsteem on probleemiks. Tegelen koos isaga selle probleemiga ning loodame lahendada mure ilma juppe ostmata(Elektrijupid kallid+ei tea kumb läbi põlenud:süütepool või pingeregulaator).süütejuhtmed olid eelmise omaniku poolt pandud täiesti valesti.
    Hetkel oskan öelda ainult veel, et räägitud on, et masinal on sellised asjad all:
    (kopeeritud eelmise inimese(Tsmo) müügiteemast).
    Silinder: 50cc motoforce
    Karpa: 12mm
    Klapilehed: Malossi
    Sumps: Yasuni Z ( poleeritud )
    Väntvõll: Barkiti
    Variaator: MK
    Rullid: Polini 3.6g
    Punane survevedru
    Stock siduri vedrud
    Uued väntavõlli laagrid koos simmeritega
    Uus rihm

Optiline:

Riffel jalamatid
    Undertail playboy jänkuga
    Led tagatuli
    Buzzeti küljejalg
    Kleebitavad suunatuled
    Uus must istmekatte
    Uus värv must kui ka punane

2. nofear13

nofear13 New Member

19
    0
    0
    Pilte natuke hetkeseisust. Juhtmeid on kõvasti arutatud ja uuritud, skeemi pole võtta kuskilt.

3. loolo11

loolo11 New Member

1,305
    0
    0
    kunagi tiiru ka annad kui uuesti asi tööle saab 8) 8) 8)

4. nofear13

nofear13 New Member

19
    0
    0
    Kindlasti saab, ma olen alati lahke olnud.:D:D

5. nofear13

nofear13 New Member

19
    0
    0
    Sai Nüüd kuuldud ka masina esimesi hääli, koolinädal algamas ning pidi maalt lahkuma. Ei jõudnud palju katseid teha.
    Hetkel on peale ehitatud auto säde(hiljem täpsem kirjeldus), mis lahendas kõik probleemid. Veel vaja ehitada pingeregulaator(laadimist pole, kuna uus süsteem).

6. loolo11

loolo11 New Member

1,305
    0
    0
    mida sa sööd et nii tark oled ? 8) 8)

7. nofear13

nofear13 New Member

19
    0
    0
    Krõbinaid :D updateks veel seda, et kavatsen jätta masina talveks ilma plastikuteta, käna panekuid ikka tuleb ette ning siis lõhub ilusad plastikud, põhimõtteliselt jätan rolleri nii nägu piltidel. suvel lükkab uuesti peale.Mis teie arvamus sellest ?

8. loolo11

loolo11 New Member

1,305
    0
    0
    pane dh peale siis ei ole nende lenksukondlidega mingit nu**s*

9. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
  10. nofear13

nofear13 New Member

19
    0
    0
    Suured tänud edu soovimise ning lisa materjali eest, kurvastama pean sind sellega, et elektriskeemid tleb improviseerida, sest ma kasutan ainult vana magneetot ja lugejat, ülejäänud vahetasin auto elektroonilise süüte vastu välja. ühesõnaga totaalselt uue skeemi teen.

11. loolo11

loolo11 New Member

1,305
    0
    0
    dh, siis oleks välimus palju parem

12. loolo11

loolo11 New Member

1,305
    0
    0
    video on tehtud 1 tund enne kui sai ta roxi vastu vahetatud

13. nofear13

nofear13 New Member

19
    0
    0
    päris korralik, nyyd hakkab palju videosi nägema, kuidas katana külg ees talvel sõidab. :D

14. nofear13

nofear13 New Member

19
    0
    0
    Jõudsin täna maale, ning sain natukene timmida masinat. Alguses puterdas kogu aeg ja pöördesse ei läinud. Mängisin segukruviga ja kallutasin masinat(sellest oleneb, kuidas karbukas bensiin peale voolab), ei midagi. Võtsin õhupuhasti ära ning läksin teisele katsele. Minu rõõmuks sõitis masin selle töö järel sisuliselt perfektselt, sai ka korralikult kruusal driftitud(krossimehe vaim sees :D) väga vahva kogemus.
    Hetkel on seis selline et "home-made" õhufilter ei ole hea lahedus, ning ilma ei saa sõita. Mul oleks võimalik panna stock õhufilter või jamada siis nii-öelda sport õhufiltriga mis paneb puterdama. Mis teie mõtted on ?

15. uimpz

uimpz New Member

716
    0
    0
    Kui ilma õhufiltrita sõidab ta sul ideaalis siis tähendab et õhufiltriga saab ta sul liiga palju bensiini peale hetkel.
    Sest õhufiltrita saab rohkem õhku ning segu lähebki paika.
    Kui tahad sinna panna stock õhufiltri siis kindlasti langeta karpas nõela astet ja kui see ei aita osta nii kuskil 20 ühikut väiksem düüs ja vastavalt sellele jälle tõsta nõela kui vaja.
    Kui ei taha nõela astet muuta siis osta peale koonukas (sama tulemus, mis ilma õhupuhastita sõit, kuid kuigipalju kaitseb mootorit kruusal sõitmisel)
    Koonukas osta kindlasti svamm ja lahtine. (kinnise puhul teeks enamvähem sama välja, mis stock)
    Aja lisan veel seda ka et see nõel võib sul olla vastavalt vajadusel ükskõik kus aga mitte kõige kõrgemas asendis(Asend, mitte ASTE !!!) , muidu ei saa sa segu ikka paika.
    Kõrge aste- madalaim nõela asend
    Loodan, et said aru !

16. nofear13

nofear13 New Member

19
    0
    0
    jap, selle karburaatori sättimis teemaga olen täitsa kursis. aga nüüd tuleb sättida olemas olevatest asjadest parim lahendus. homme kui päike tõuseb proovin stock õhupuhastit ja nõela sättimist, ega neid lahendusi saabki ainult katse-eksitus meetodil. Lahtist koonukat ma talveks peale ei hakka ehitama, see on selge. Tore näha et käivad lugemas ka asjalikud inimesed.

17. loolo11

loolo11 New Member

1,305
    0
    0
    sellele saigi korralik uus karpa peale ostetud ja see ongi stock karpa e 12mm :p :p

18. uimpz

uimpz New Member

716
    0
    0
    vaata seda koonukat siis sellisel juhul.
    Pisut kahtlane tundub et ilma koonukata liigub palju paremini, pigem liigub sitemini ma arvan. ( või on see sul siis nii sitane)
    igatahes kui12mm karpa siis viska stock õhupuhasti kindlasti.

19. nofear13

nofear13 New Member

19
    0
    0
    Sorry, vaike viga tuli sisse
    Kirjutasin : proovin stock karbukat ja nõela sättimist.
    Mõtlesin : proovin stock õhupuhastit ja nõela sättimist.

20. loolo11

loolo11 New Member

1,305
    0
    0
    sul pole võimalik stock õhufiltrit panna kui proovid saad aru vb sellepärast ma selle aretuse tegingi :p

Jaga seda lehte