SYM Malossi 70cc

Discussion in 'Jutud' started by anx, Jun 9, 2009.

1. anx

anx New Member

349
    0
    0
    Tsau

Veltmotocenter tegi siis SYM Jet SportX RS 50'nest promo pilli, millest sai SYM Full Malossi 70cc.
    Just Malossi 70cc sellepärast, et Veltmotocenter toob ka ise Malossi juppe maale.
    Kuna tegemist on promo pilliga, pakuti ka mulle läbi tutuvuste seda pilli. Saime selle enda kätte 2 nädalaks.
    Pill oli üleootuste kõva, täielik tagaratta pill. Sai siis sellega sõidetud ka pikemaid otsi ja linnas ei jää sellega küll kellegile ette.
    Välimus on ka stiilne ja meenutab veidi Aprilia SR 50 R. Pagass on asjal suur ja mahutab palju. Sõidumugavused on ka super, väga pehme iste ja taga istuda on ka väga mõnus.
    Pill ise on vägagi mõistliku hinnaga, originaalis on hinnaks soodushinnaga 27 900.- ja Full Malossi 70cc versioonis on hinnaks u. 35 000.-
    Seda hinda on see pill kindalsti väärt.

Rohkem infot pillide ja lisavarustuse kohta leiate http://www.veltmotocenter.ee

Cheers :)

2. kelwin

kelwin New Member

150
    0
    0
    see pill oli haapsalus ka vict mingil perepäeval, kui oli see sama siis hääl oli küll 5+

3. JussPB

JussPB Active Member

1,384
    19
    38
    eelmine aasta on demopäev:D kus sai s6ita stockidega.
    ja stockis l2ksid suht h2sti isegi edasi:p 45 tuli ruttu:D
    need pmst retsimiseks:D ja varsti teevad vist j2lle mingi demopäeva.. 70cc-dena siis.
    imelik et nii kallilt myyvad.. AP-moto vahetab kah kohe poes juppe.. ja pmst full 70cc on pmst odavamgi kui stock tehase seades masin. v6i aint tiba kallim.
    loodame et j6uavad siiakanti kah. (tagurattal sutsu lasta):: xD

4. Arni

Arni New Member

339
    0
    0
    esiots meenutab keeway matrixit :)

5. ogivara

ogivara Member

112
    0
    16
    On väga jõhker tagaratta pill, olen ise ka sellega Tallinnas väga pikka aega ringi sõitnud ja mitte ühtegi miinust selle rolleri kohta öelda ei oskaks.Olen ka väga paljude muude rolleritega sõitnud ja enda arust on see roller kõige mugavam.Sellel rolleril sõiduasend on väga mugav ja pidurid on laitmatud.
    Haigelt käib küll edasi 80kmh tuleb ikka väga kiirelt ette, ei jõua isegi silma pilgutada :D.

6. Iannu

Iannu New Member

1
    0
    0
    See on ikka hea ja mugav ja haige paugu pill sellega liikluses kindlalt jalgu ei jää !!! omad kogemused sõitnud ka sellega hea masin on !!! mitte midagi pole selle masina kohta sitta öelda 5+

7. gangz2008

gangz2008 New Member

110
    0
    0
    On ta ka vastupidav ? või ainult kiire?

8. markus919

markus919 New Member

7
    0
    0
    Olen ise ka selle masinaga sõitnud ja ühtegi halba sõna öelda pole.
    Mul endal on ka Veldist ostetud SYM, küll aga mitte malossi,
    läbisõit on kohe 10 000 km ja siiamaani mitte ühtegi suuremat viga, mootoris vaid küünal ära vahetatud.
    Vastupidav on ta kohe kindlasti.

9. Ride

Ride Member

215
    0
    16
    Kust seda malossi editioni näeb? :roll:

Jaga seda lehte