TÜHIKÄIK puudub !!

Discussion in 'Help!' started by Norman, Juuli 20, 2010.

1. Norman

Norman New Member

56
    0
    0
    Vabakäiku ei ole rolleril (sr50 street). Kruvide kruttmisega ma seda tagasi ei saanud kas nõela asukoha muutmine või midagi taolist võib assja parandada ?

2. Norman

Norman New Member

56
    0
    0
    Re: Vabakäik puudub !!

HAHA kas keegi ei oska öelda mis ma vabakäigu saamiseks tegema pean ? :lol:

3. pettasaanu

pettasaanu Bännitud Bännitud

285
    0
    0

Mismõttes vabakäik? Nii kui käima paned paneb leekima või? Vedu kogu aeg järel?

4. Melx

Melx New Member

100
    0
    0

Jutt nagu tühikäigust, tundub.
    Või siis pöörded liiga kõrget ja pole vabakäiku :p.

5. Norman

Norman New Member

56
    0
    0

Ei vedu ei ole siis kui gaasi peal ei ole, siis lihtsalt kui gaasi peal pole sureb väljas sest pöörded on liiga madalad, ja neid kõrgemaks kruvidest keerata ei saa. Mis vahet on tühikäigul ja vabakäigul ? :lol: Igatahes mis teha tuleb siis, ehk nüüd ütlesin täpsemalt milles viga :DD Kui gaas põhhja panna siis sõidab küll ja tipp jääb 80 juurde :|

6. pettasaanu

285
    0
    0

Vabakäigu all peetakse mootorite maailmas silmas käiguosa(ülekande) vabakäiku. Tühikäigu puhul aga mootori tühikäigupöördeid. Kaks täiesti erinevat asja siiski. Kas tõesti tühikäigupöörete kruvi sissekeerates ei tõuse pöörded üldse? Keerasid ikka õiget kruvi?

7. Norman

Norman New Member

56
    0
    0

No ma usun küll et õige kruvi, ja jah siis siiski tühikäik puudu :D, minuviga ma pole mootoritega väga kogenud ja tean vaid natukene rollerist. Pöörete kruvi peaks ju olema see mida ei saa näpuga keerata ja see kus see junn otsas on ning silku poole jääb on segukruvi? Ei tea täpselt aga võin ka eksida, keerasin igatahes seda omaarust pöörete kruvi ja keera nii sügavale või nii välja kui tahes, tühikäike pole :eek: Kõrvaga ei saand aru et minig pöörete muutus toimuks :/ Andke teada kas see oli õige kruvi sest mul see kähku vaja korda saada ! 8)

8. pettasaanu

285
    0
    0

Äkki mingi suvaline lühike kruvi sinna pöörete reguleerimise kruvi asemel keeratud? :roll: Teoorias peaks seda kruvi sissepoole keerates selle kruvi ots lükkama segusiibrit ülespoole ja nii need pöörded tõusevadki. Gaasi keerates liigutatakse(üles-alla) sedasama segusiibrit juba suures ulatuses.

9. Norman

Norman New Member

56
    0
    0
    Aga siis see nõelamutmine ei või aidata ? Aa ja ma arvan et see ikka õige kruvi, sest see tühikäik kadus siis ära kui ma karpa puhtaks tegin, enam tagasi ta ka ei tule isegi kui ma selle kruvi täiiesti põhjja kinni keeran :D Nõela kõrgust muutsin ka peale puhastamist, panin keskele muidu ülevalt teise peal ( nüüd kolmanda peal ja kokku on 5 astet) paneks äkki sinna teisele tagasi äkki siis korras :D Toorklapp äkki mõjutab, äkki mul see rikkis hoopiski ?

10. pettasaanu

285
    0
    0
    Miks üldse segunõela käppima hakkasid? Seguneõel ei ole tühikäigu seadmiseks.
    Keera sooja töötava mootoriga segukruvi(mitte tühikäigukruvi) täiesti sisse ja siis nii poolteist-kaks pööret väljapoole. Vaata mis siis teeb. Segukruvi üldsielt ka tegelt rohkem ju tühikäigu täpsemaks timmimiseks. Segunõel juba otseselt küttesegu reguleerimiseks ja suvisel ajal on optimaalne keskmine asend, sügise poole aga tõsta kõrgemale, sest jahedamate ilmadega vajab mootor rikkamat kütusesegu. Eks selle karburaatori laialikiskumisega ajasid endised seaded paigast. Sellepärast tasub alati meelde jätta algsed seaded.

11. Norman

Norman New Member

56
    0
    0
    Nüüd ma tean vähemalt enamvähem kui palju ma ühte kruvi keerama peaks, muidu suvalt kruttisin ja vaatsin ka pöörded tõusevad, tänud kindlasti proovin ära :D

Jaga seda lehte