Re: Pihlaka Rieju RR'i Projekt Meenus veel, et sadulale uut nahka vaja või siis üldse uut sadulat, sest väike kinnitus all katki ja paaki oleks kah uut vaja, või kui keegi oskab öelda, kuidas saaks augu nii kinni, et bensiin mingit pahtlit, silikooni vms ära ei sööks.. Klaasfiibriga üritasin jamada, aga kitsas koht ja lasi ikka veits läbi
Re: Pihlaka Rieju RR'i Projekt Pmst tegin täna mingisugused pildid kah .. raamist ei õnnestunud, sest valgust polnud ja veel sada häda Küljeplast : Teine küljeplast : Tagumine porilaud : Kõige hullemas seisus plast, igatpidi parandatud ja ikka läheb samast kohast katki : Esimene porilaud : Aprilia 125 af1 amort, mis pärast väikest käiamist raamile alla panen (Hetkel veits sitane, muidu ilus) : Af1'he veljed (Kui jääb rockstari kujundus, siis tulevad arvatavasti veljed kollased, aga eks töö käigus otsustab) : Bensiinipaagi katkine koht, mida parandatud 100 erinevat moodi : Led tagatuli : Mõte oli teha selle värviga raam, 4in1- sisaldas krunti, põhivärvi, korrosiooni kaitset ja hermeetikut vms. Aga tahaks mingisuguse metallilakiga ka üle teha, et iga kriips nii kergelt näha poleks Niisiis, tänaseks vist kõik, homme üritan ikka selle raami puhtaks lasta. Teie aga võite niikaua mulle värve ja kindlasti ka lakke soovitada, sest ise ei tea metallilakkidest üldse midagi :roll: Head õhtut !
Re: Pihlaka Rieju RR'i Projekt See sprei küll mõtetu, kõige odavam ja ilusam lahendus oleks liivaprits+pulbervärv. Kas uusi plastikuid ja paaki pole saada kuskilt?
Re: Pihlaka Rieju RR'i Projekt Mõttetu* No algul oligi plaanis liivaprits ja pulbervärv, aga kuna tahaks võimalikult odavalt läbi ajada, siis väga ei raatsi .. Laseks nüüd vb isegi pulbervärvimisse viia, aga lugesin, et kui rooste või mõnelt kohalt pole korralikult värv maas vms on, siis olevat tõenäosus et töö sitasti jääb nn. fifti-fifti
Re: Pihlaka Rieju RR'i Projekt Raam, veljed- kollane ja plastid mustad koos rockstari kleepsudega. 8) Suht põnev asi tundub.
Re: Pihlaka Rieju RR'i Projekt Sama mõttetu, kui sa ise Kui ei meeldi, siis keegi ei käskinud sul kommenteerida.
Re: Pihlaka Rieju RR'i Projekt keegi ei ole käskinud sul teemat avada kui sa kriitikat ei kannata. ka negatiivne vastukaja peab olema! kui minu arust näed mõttetut vaeva siis ma täpselt nii ütlengi. mina ei ole mõttetu, mul mõtteid sitaks.
Re: Pihlaka Rieju RR'i Projekt Teeme nii, et kui võrri valmis saan, siis võtan sinuga uuesti ühendust ja siis ütle, kas oled tulemusega rahul või sinujaoks endiselt mõttetu