tahaks veidi targemaks saada

Discussion in 'Tuuning' started by Possible, Veebr 24, 2010.

1. Possible

Possible Active Member

1,411
    0
    36
    Mul on praegu cpi oliver sport 50 iste all, aga kui ma tahan ta teha 70cc, mille ma pean siis ära vahetama ja kalliks see võib minna ??

2. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    silinder, väntvõlli laagrid. Soovitatavalt sportsumps, suurem karpa, vario... Koos silindriga ma arvan et paar tuhat :roll:

3. Raghza

Raghza Active Member

1,189
    0
    36
    Oleneb läbisõidust. Kui sa ostsid enda CPI kasutatult või oled temaga juba palju läbi sõitnud, siis lisaks silindrile ka väntvõllilaagrid. Kõige kindlam oleks muidugi sportväntvõll. Kui sul aga läbisõit 2000km juures, ei pea nende laagritega jamama, lisatüli lihtsalt. Küll aga pead sa kindlasti leidma sportsummuti, mis su silindriga sobiks, et head tulemust saada.
    Lisaks veel karpasse suurem düüs või kui vähegi võimalik, siis suurem karpa. 17,5mm on hea valik iga keskmise 70cc silindri jaoks.
    Variaator, sidur, rihm.. need juba hiljem, kui ülejäänud asjad peal ja vaatad, et jääb veel millestki puudu.

4. Possible

Possible Active Member

1,411
    0
    36
    Praegune tuuning on mingi gianelli sportsumps, pünased surve ja sidurivedrud, u. 4g rullid, mingi uus õhufilter, rohkem nagu ei tohiks olla, aga läbisõit on üle 12k kindlasti:D ei tea täpselt spido tross liiga tross, läks katki

5. Possible

Possible Active Member

1,411
    0
    36
  6. Drag

Drag New Member

864
    0
    0
  7. Raghza

Raghza Active Member

1,189
    0
    36
    Väntvõlliga saab kindlasti hakkama, laagrid osta jah uued.
    Kui mingi sportsumpa juba olemas, siis on väga hea. Kuna üritad väikese eelarvega läbi saada ning mingisugust ulmelist tulemust taga ei aja, ei piira see sumpa sul mittekuimidagi. :)

8. Possible

Possible Active Member

1,411
    0
    36
    aga kui sumpa peaks piirajaks jääma, kas on oht et ta teeb aeglasemaks halvemaks kui praegu

9. NaeruK

NaeruK New Member

453
    0
    0
    Kui seti paika saad siis kindlasti mitte

Jaga seda lehte