Rääkige mis tahate. Lähiajal vb isegi kokkutulek, aga seda alles plaanib ning pole midagi täpsemalt välja mõelnud.
Olen ka siis nõus jh, Z0ne, xaicy+, millal siis täpsemalt teeme ja kuidas ja millal me seda teemat arutame?
arvan et järgmine reede oleks parim , seda võime arutada ju homme , eks ma helistan sulle hommiku ... siis kutsume tarmo ka välja
noo raffast tuleb ikka sest see suvi pole ju tallinnas midagi suuremat toimunud võimis ja ma usun et suurem osa viitsiks ennast ikka kohale vaedada kui vaja võin korraldamisega abiks olla
Kodus igav seega mingi marsruudi mõtlesin välja, arvestades ummikuid. Järve selverist, mööda Vabaduse pst, Laagri tehnoparki, sealt edasi mööda Kadaka Pst Rocca al Mare keskuse ees peatused, kes tahab see tangib, kes tahab saab süüa osta. Edasi läbi kesklinna Ülemiste ette, see järel läbi lasnamäe(sorri aga kõige otsesem tee, ummikud puuduvad), lauluväljakust alla(mööda autoteed muidugi) ning Maarjamäele, nautima ilusat vaadet merele ning juttu ajama. Peale seda läbi kesklinna(seekord Viru eest) Alecoq Arenale, ning lõpp-punkt oleks Räägu. Kisage kui ei meeldi, ning pakkuge paremaid mõtteid, kuhu minna.
Tankida saab vahepeal Rocca juures, ning kellel vaja ka enne sõidu algust Järve selveri juures. Sõidu kogupikkust arvestada 50km praeguse seisu järgi.