Tallinna 2011 Hooaja avamine

Discussion in 'Kokkutulekute arutlemine!' started by z0ne276, Märts 1, 2011.

?

Kas avamine teha Aprillis või Mais?

Poll closed Märts 16, 2011.
  1. Aprill

23 vote(s)
    38.3%
  2. Mai

35 vote(s)
    58.3%
  3. Muu kuu

2 vote(s)
    3.3%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. z0ne276

z0ne276 New Member

4
    0
    0
    Niisiis siin võiks arutada Tallinna hooaja avamist, kuu jääb Mai algus-keskosa. Pakkuge siis marsruute, tegevusi ja korraldajaid. Võiks olla mõnus suur ring pmst läbi Tallinna, kuid ei tea nii hästi Tallinnat rolleristina et ise teha. Kui juba kuupäev paika saadud siis võib liigutada teema Tallinna kokkutulekute alla.
    Uuendan teemat ka kui muutusi/uuendusi tuleb.

2. inxs

inxs New Member

24
    0
    0
    kuuks võiks pigem mai olla siis ilmad soojemad juba ja parem trippida

3. z0ne276

z0ne276 New Member

4
    0
    0
    Kui väga hilja peale jääb Avamine siis ei jõua nii palju kokkutulekuid teha, pealegi Aprillis on juba piisavalt soe, kui ei ole siis jope selga ja hakkab soe. Pluss nagunii hakkavad kõik juba Märtsi lõpu poole masinaid välja ajama..

4. inxs

inxs New Member

24
    0
    0
    mismõttes ei jõua kokkutulekuid teha terve suvi aega:D ja sooja ilmaga k6vasti mõnusam sõita

5. Brabus

Brabus Active Member

2,433
    0
    36
    oma kokkutulekuid võite ka enne hooaja avamist teha :D

6. z0ne276

z0ne276 New Member

4
    0
    0
    Oma kokkutulekuid jah, aga ma praegu räägin siin RK hooaja avamise kokkutulekust. On pakutud siis Aprill ja Mai, kummas teha?

7. kassoggy

kassoggy New Member

324
    0
    0
    Ongi ,pole vaja nii kaua oodata. See aasta pidi juba varakult soojaks nkn minema 8) aga eks näeb mida arvatakse sellest. ja nt selline asi juba toimub aprilli kuus:
    http://www.autoleht.ee/uudised?id=3824

8. soobapoiss

soobapoiss Active Member

1,231
    0
    36
    aprilli keskpaik/lõpp siis load käes ja saan tulla

9. Simon

Simon Active Member

1,535
    0
    36
    1.mai pakuks mina välja.

10. inxs

inxs New Member

24
    0
    0
    1.mai on pühapäev pigem 7.mai see laupäev ja minuarust on iga aasta mai kuus avamine olnud

11. Reiks-

Reiks- New Member

605
    0
    0
    pigem ikka mais, siis juba mõnus soe ning kõik tahtjad jõuavad masinatega valmis. võiks isegi tiba hiljem olla, kuna sõidueksamit saab teha alates maist. ja kindlasti on inimesi, kes plaanivad hakata lube tegema ja endale rolleri soetada.

12. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0
    mai kuu pigem või siis aprilli lõpp , paljud ei saa oma masinaid muidu võibolla valmis ;)

13. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    tra jälle mingi kõva korraldaja välja võlutud. Aprillis mine külmeta ise seal krdi võrri peal, hooaja avamine toimub mais ja punkt. Alati mais toimunud, Arvatav kuupäev on 7mes kuna ss laupäev. Kes see tahab sul krdi sitasees sõita väljas paarkraadi sooja ? maarvan et mitte keegi. Avamine mais ja kõik.

14. raimond123

raimond123 Member

241
    0
    16
    +1

15. Brabus

Brabus Active Member

2,433
    0
    36
    nagu ma juba ütlesin , siis need kes sõita tahavad , saate ju alati ka enne hooaja avamist kokkutulekuid,ühisõite korraldada jne

16. rregular

rregular Member

423
    0
    16
    ma mõtlesin küll timmimis ringile minna :oops: :lol: tegelt kui aus olla siis väga keegi ei viitsi küll sellise ilmaga sõitma ronida, kui väga isu on sõitke millal tahate, hooaja avamine on tavaliselt mai alguses olnud ja ma arvan, et samamoodi ka see aasta. Siis on ilmad ilusad, tee kuiv (loodame) ja soe.

17. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    eks sõitmised jms on vabalt aprillis. Ega ma kavatsen ise ka aprillist tänavatele minna, aga see ei tähenda seda et selleprst on vaja avamist teha. Hooajaavamisel peaks juba soe ja ilus kõik olema.

18. fenchu

fenchu Member

669
    0
    16
    lampk6ss ma kohal kui tehakse :D
    aga jah, avamine oleks m6istlikum vist mais, aprillis ei pruugi meid nii palju kokku tulla lihtsalt...

19. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Okei, Mai juhib ning ise hakkan ka poolt olema, pole aega muidu ehitada.

20. machine

machine Member

228
    0
    16
    Mai oleks mõistlik, pole kiiret ju kuhugi avamisega.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte