Re: Tallinna hooaja lõpetamine 28.09 vahepeal oli väike peenestus küll aga kokkuvõttes oli mega küll jah ootame videot siis
Re: Tallinna hooaja lõpetamine 28.09 Siin on varsti üks video olemas Arenast http://www.youtube.com/watch?v=7CIshXo1 ... e=youtu.be
Re: Tallinna hooaja lõpetamine 28.09 Jargo oli nagu politseinik :lol: :lol: Väga mõnus oli ja hea seltskond! 8)
Sitaks mõnus kokkutulek oli, ainult siis läks vähe putsi asi kui hakkas vihma sadama ja slikid enam ei pidanud Vabandused dio vennale, kelle ma täis pritsisin.
Re: Tallinna hooaja lõpetamine 28.09 muidu oli kõik normaalne kuid see muugale minek ei olnud normaalne.Kuna 4 rollerit jäi maha ning ma muugale ei jõudnud.Aga muidu oli kõik korralik ning jään ootama hooaja avamist,aga mõned pildid siis.
Ühel vennal oli gopro kiivri küljes jah, aga ma ta nime ei tea, kui ta sõitis selle rolleriga: viewtopic.php?f=19&t=94200 Aga minu arvamus lõpetamisest on päris hea,kui välja arvata see, et ma olin mahajäänute seas, kes muugale ei jõudnud, aga kui järgmiseks aastaks timmi saan, ss olen avamisel ka kohal.