Tallinna kokkutuleku @ 18.06.10 MULJED :)

Discussion in 'Muljed' started by M121, Jun 18, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. M121

M121 New Member

636
    0
    0
    No rääkige kuidas meeldis ?
    Ise jõudsin alles arenal liituda,kuna kickstarteri vedru otsustas ikkagist jehhta tõmmata :S
    Littige pilte jm.

Järgmine kord korraldame veidi hiljem..mingi kell 20.00 vms,et vältida ummikuid ja venimist.

Tänud kõigile kes kohale tulid :)

2. Sharp

Sharp New Member

277
    0
    0
    Üldmulje jäi enam-vähem normaalne. Ummikud tekitasid segadust ja liigeldes oli täielik korralagedus.. Muidu arenal sai kenasti nautida tagal sõite. Mõnel kukkus see hästi välja ja mõnel kahjuks mitte.. Mis muidu selle SR-iga juhtus, mis mäsa pani ?!

3. Koffer

Koffer New Member

175
    0
    0
    Emn , Sõit oli mudju super , ise olen funnerikutt :) roller oli karpa jaoks liiga võimas , sellepärast jäingi koguaeg seisma ja pidin hargile viskama et v2lja ei sureks , sp oligi nii palju jändamist , aga noh elas üle kõik ülejäänd oli supper .
    amn , see Aprilia tüübil oli käsi lõhki ja rolleril mõningad kriimud ja peegel mudju hullu pold ;)

Järgmine Kordgi Sõitu ! ;)

4. TGB

TGB Member

118
    0
    16
    Mulle täitsa meeldis, ingvari rox on ikka setingu kohta ulmelise minekuga :D Tegi MHR-le ära :D

5. Anonymous

Anonymous Guest

0
    0
    0
    suht pano oli ja koff sealt need musklid tulevadgi, et oma võrri vändast käima ajad.
    aga jhm tal ei juhtunud eriti midagi ainult käsi ja kriimud :)

6. roximees

roximees New Member

530
    0
    0
    kes matsu pani?kirjeldage masinat kui venna nime ei tea

7. Anonymous

Anonymous Guest

0
    0
    0
    ee nime ei mäleta, aga tal on punane valge SR ja liigub nõmme vahel :)

8. Brabus

Brabus Active Member

2,433
    0
    36
    oliver kanniste ?

kasutaja oliver53 vist , see ? [​IMG]

9. Anonymous

Anonymous Guest

0
    0
    0
    oliver kanniste ?

kasutaja oliver53 vist , see ? http://img171.imageshack.us/img171/7936/dsc00935sc0.jpg
    mkm, see oli välimuselt stock :), ehk punane,valge,must jne

10. Koffer

Koffer New Member

175
    0
    0
    minu arust küll see ei old ! :roll:

11. Sharp

Sharp New Member

277
    0
    0
    Mingi 07-09 aasta sr. punase musta värvilahendusega. Sumpa oli giannelli reverse.

12. Anonymous

Anonymous Guest

0
    0
    0
    jap selline ta oli :)

13. TGB

TGB Member

118
    0
    16
    Aga matsu pani ikka suht räigelt, kuhu ta üldse läks pärast matsu, sinna enam ei tulnud, kus me alguses olime, sõitis minema kuhugi. Igastahes masin käis ikka pilla-palla küll käes, vasakult paremale, suht kahju masinast.

14. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    EKU oli see .

15. Ennukas

Ennukas Member

319
    0
    16
    Muidu oli tore, aga kehval kellajal tehtud ;/ Liiga palju oli siblimist ja tuimalt pandi punase foori alt läbi jms.
    Ise olin klassivenna cpi'l seljakotiks .
    Orioni poiss : 2 korda pidin teeäärde minema, 1 kord ei läinud käik alla ja ei saanud koha pealt minema. 2kord oli see jama , et töötas , aga ei kuulnud , et orion töötas. vist lasin siduri lahti , ja ei kuulnud orioni häält ja suri välja , aga ma pole kindel (( kõik piirajad on mul peal)) ja võtab 57 välja.
    MHR'i mees : Kõik oli suht p*tsis , alguses oli selline teema, et kõik igal pool sibilisid , aga kõik oli p*tsi ( ta on joonud) . ÄÄ oota , tänu ilmale mootor ei liikunud. Kõik räägivad , et mul on sitt roler , aga käige p*tsi.(((ta on väga joonud))) . tagal oli kõva sõita. Kukkumine oli ka äge. (((TA OLI VÄGA HEA KALDE ALL))) , aga tegelt oli sitakott..Käige kõik p*tsi ((JOONUD)). Mu nimi on siimpower ((VÄGA PURJUS ON TA ))

CPIPOWER : Mul olid piirajad peal , läbisõit oli 10km. nüüdseks on 60km juba :) , siis KÕIK OLI VÄGA ÄGE. see oli mu esimene kokkutulek :)

Seljakotid : Sassi seljakott carmen: Kõik oli jube tore. kaks korda sõitsin kiivriga sassile kiivriga vastu pead.SUPER
    Mammu: Mhr'i seljakott: VAFFA
    Matu: See keeway matrix mille seljakotiks ma olin , on varsti minu oma :) Kokkutulekuid võiks tihedamini olla. Ülilahe oli. ja lõpuks ..

16. Sharp

Sharp New Member

277
    0
    0
    Need kukkumise hääled ajavad külmavärinad peale. Ingvari aerox on lihtsalt uskumatu. 3 asja vahetatud ja pmts gaasiga tagal + kiirendav veel MHR-i ka ära. See on lihtsalt ime! :)

17. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    mhril poos kinni alguses pluss algus tal nkn sitt, lõpus vist tõmbas mhr mööda ?

18. raimond123

raimond123 Member

241
    0
    16
    See oli mingi must r ju ja ta läks peale mäsa panemist suht kohe ära ju,aga no muidu oli norm kokkutulek..

19. Koffer

Koffer New Member

175
    0
    0
    DCSHOES , aga kavatse millagil uus sõit teha ja seekord ole ise ka kaasas ja peaks rohkem korda , kuna paljud sõitsid punasega üle ( mina ka ) (A) , aga jah n2q kord oleks , kuna jah see sõit suht lahe ja pikem sõit võiks olla ja , peatused tanklatest , söögikohtades vms iganes . : )

20. M121

M121 New Member

636
    0
    0
    Teeks järgmise mingi 09.07.10 ?
    ja hiljem...mingi kell 20-21 ?

Oleksin hea meelega kohal tulnud,aga peale tankimist andsin kicki ja vedru jooksis paigast ära..seda timmisingi mingi 30 minti ja siis otse tulistasin arenale..hea,et sinnagi jõudsin :)

Ja selle punase tulega üle ristmiku sõidu kohta..see on igaühe enda teha,kuid SEADUS KEELAB PUNASEGA ÜLE SÕITMIST !
    Kui roheline vilkuma hakkab siis on targem juba pidurdama hakkata(va kui oled bikega)
    Kes ise riskivad,need tagajärgede eest vastutavad.Kui peaksin tabama enda silmaga kedagi julmalt punasega üle sõitmist siis saab hoiatuse/keelu..Usun,et keegi ei taha maha teistest jääda,ega 30 rollerit ei jõuaegi 1he rohelisega üle.

PS on avatud ..andke ideid,kus sõita-mida teha :)

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte