Tankimine .

Discussion in 'Jutud' started by sparc0, Märts 30, 2012.

1. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    Mdea kas se k2ib just rolleriga kohta , aga vist mõni 20% on ikka rollerist :)
    Nimelt kas keegi on l2inud tanklasse sulaga , (NTX statoil, enne tangi siis maksa )- ja läinud üle rohkem tahetud summa eest , ja jääb nüüd puudu ?
    Igatahes mul sellist asja veel pole olnud . 8)
    Mis siis tegema pidite ?
    jäite võlgu ? :roll: :lol:

2. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    Meil siin tanklates kõik omad kunded niiet kui võlgu jääd siis annad ID-kaardi või millegi ja käid kodus tood juurde 8)

3. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    sõber andis telfu panti :lol:
    Aga kas kellelgil veel midagi öelda ? :roll:

4. sCooX

sCooX New Member

1,043
    0
    0
    mul läks kunagi krooni ajal 5 krooni üle :D , algul panin ajama :lol: :lol: :lol: :lol: , aga ss läksin tagasi ja ütlesin et läks meelest , et mõtted olid mujal , ss rääkisin neile oma loo ära ja andsin id-kaardi panti ning poole tunni jooksul pidin ära tooma selle raha , ja viisingi :lol: :lol: :p :p :p

5. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    tglt , täna juhtus nii l2ksin sõitma , õues l2ks juba hämaraks , ja igaks juhuks heitsin pilgu paaki , ja t2itsa kuival oli kohe , siis l2ksin koju raha võtma , ja sõitsin lukoili
    enne lukoili 100m hakkas roller juba pooma , sai v2he bena juba peale , siis ikka jõudsin ära sõita lukoilini , peatusin , ja näe mis ime unustasin raha laua pealt võtta kodust :D
    siis roller enam k2ima ei l2inud (olin muidu sõbraga) ja siis l2ksin kysisin , et kas võib tankida unustasin kogematta raha koju annan telfu ja id-kaardi panti , siis ütles ei meil on siin
    kaamerad jne , lits rsk nii kahju oli anda :-x :lol: siis l2ksin v2lja , vaatasin taskudesse ja mis ime leidsin 7 senti :D ja küsisin et kas 7-mne sendi eest saab natsa bena osta ? :D
    Ütles et saab ja siis sain mingi 0.07või 0.007 liitrit , ei m2leta hästi , l2ksin koju ja siis tagasi lukoili ja ostsin sis l2ksin paarutama edasi :lol:

6. stento

stento New Member

1,954
    0
    0
    aga kõige naljakam on ikkagi see valga rolleriklubi su signatuuris.

7. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    ma ei näe midagi naljakat.

Jaga seda lehte