Loodame et teema õiges kohas ja kui midagi valesti on siis võite öelda kui midagi valesti Seisab siiis kodus selline aparaat. Mootor on tal 150cc. Räägin siis kõige pealt selle masina ajaloost. Kunagi kui mina isa väike oli minu taoline siis minu vanaisa ostis selle minu isale uuesti peast. Isa mul lasi veneajal sellega ringi. Pani vist matsu ka sellega. Siis aga jäi see seisma. Ma täpselt ei teagi kas niisama jäi või oli siis mootri vea tõttu. Igas tahes siin vahepea mingid jamad oli ja sai uuritud, mootor lahti mitu korda võetud ja särki värki. Sai selgusele et mingi otsa tihend läbi ja siis laagrid. Praegune seisu kord on tal selline et mootor on maha võetud ja laiali. Mootor tuleks lissalt kokku panna ja külge ka pm peaks tööle hakkama Plaan on siis järgmine: Kui saan teise rolleri valmis siis hakkan seda taastama, mitte mingi tuunima. mootor kokku , tööle saada siis värv on tal ka mingi svammiga värvitud, siis tuleb kõik korralik värv ja asjad peale. Ehk siis tahaks ta korralikuks ja ilusaks teha. vene paberid on olemas. Loodame et saan veel seda arvele ka võtta. Veel ei tegele taga. Eks ma varsti hakkan. Eks ma siis uuendan ka kui midagi teinud olen. Ja kui valmis saan siis sõitma küll taga ei hakka.Kui siis nalja pärast Suht värdjas valimus on aga noh vene värk Lisan siis pilte ka hetke seisust. Pildid küll suvel tehtud aga siia maani samas olukorras olnud nii et :
Tegelt kui uue värvi peale saaks siis oleks ikka üli kõva ju . See masin ei ole kole vaid ERINEV ! :lol: Kunagi kui valmis saad siis võiksid video teha , tahaks näha mis moodi se liigub. Edu ehitamisel!
Paljuga müüks? hakkad mõtlema siis ikka päris mõnusa pilli saaks teha aeroxi veljed alla customit hea relakaga teha paned valge istmenaga ja DH oleks jõle pro ja siis selle küljejala paneks khm mingi 150kraadi peale oleks ikka kõva pill kui natuke raha alla panna. :roll:
Mul ka siuke kuuri taga seisab. Kunagi oli muravei kah ( kolmerattaline mootorratas, 250cc) ja siis tollel oli miskit katki ja siis panime kahest ühe töötava kokku, niiet selell mul enam poolt mootorit pole
viska need plekk kolakad minema. tee kõik gondlid klaasriidest jne :lol: viskad veel sportsumpa alla. ühesõnaga forseeri ära. või siis jh. proovi võimalikult originaal teha. kõik osad lihvi roostest puhtaks jne. aga need plekk gondlid aja sirgu. vajaduselt täida kriimud mõrad tina või vasega. ja siis viid pulbervärvi. saad paari sotiga värvitud.
Ma taastaks värvi ja siis natuke ootaks ja saaks hunniku pappi selle eest kusagil Ei tegelt jah kunagi kui ikka sellega külili käisid sõitis kohe jalad maha, vaata kui terac äär juba on .
Sellel käsikäigud ?Ja jalaga tagu pidur ?Tore oleks kui endalgi selline Garaasis oleks.See vist 2-3 käiguga.Täpselt ei mäleta .
mul vanaisa juures kaks sellist, üks ilma mootorita, aga nad ikka üle 10-ne aasta väljas seisnud räästa all, mootorid nii ära oksudeerunud, et .... isegi rattad ei käi ringi. muidu äge asi see. Edit by -Garmakaz-: Puhastasin teemat. Äritsege palun erasõnumi kaudu!