Tervist. Ostetud siis 2011 aasta suve keskel.Olen teine omanik. Hetkel 50cc Malossi kollased sidurivedrud Malossi valge survekas ja motoforce 4g rullid Roller on hiljuti 2ra v2rvitud hk rendis,maksma l2ks 70euri. Ostes: Praegu Gondlid peale värvimist siis
Ongi juba üleni must.Üks gondel peale jäänud mida ma ei viitsinud sealt maha võtta,selle viin koos rolleriga hk renti.
2min?seal need piduritrossid ja juhtmed ka ja roller ei asu ültse mu kodus.Nii et mul ei ole aega eriti.
To tsinsu:See värv oli tegelt erksam,selline kollane oli valguse käes ja värvi koorus liiga palju juba.
jõudsin vahepeal sumpa ära värvida ja gondlid peale panna.kui Kärdla jõuan lasen selle kollase tükki ka ära värvida.
Oleks siis abi küsind oleks aitand lenksu ja need maha võtta ja värki.See on küll väga nõme,et sa kõik tegid läikiv mustaks ja üks kondel matsiks oleks siis sisemised matsiks ja välimised läikivaks
Tänud, Mulle endale meeldib nii nagu praegu.See läikiv must sisemistel gondlitel parem isegi kui matt,minu meelest. Kui oleks jalgealuse gondli ka läikivaks teinud,siis oleks nõme vb olnud.