Tere. Sai siis sebitud endale kuu aega tagasi nimelisi rolleri nagu : Keeway leone . Kui masina sain oli vägas pahas seisundis silinder,ostsin uue silku komplekti. Masin hetkel ei toimi , eitea ise ka miks. Ostsin uue silindri komplekti peale ja mitte midagi . Säde kõik olemas , aga lähima aja jooksul saan selle vast tööle . ROLLERIST Silinder: cpi 50cc Summuti: arrow Väntvõll: stock (c3 laagrid) Õhufilter: Koonusfilter mingi , tulemas uus. Klapid: stock Variaator: multivar ( malossi ) Sidur: stock , Kollane survekas Küünal: NGK R Rihm: stock Ülekanne: stock Kondlid : Kondlid on hetkel masinal spreiga värvitud,eitea miks. Plaanis sõita selle sprei värviga terve suvi ära ja talvel hakata nokitsema midagi,aga võibolla teen ka need ennem ära. Pildid : Katkine Stock sumps.
Jätsin mainimatta,et piltidel masin must kuna need on vanad pildid. Vana omanik saatis pildid kuna endal pole hetkel digikat . Kindlasti uuendand pilte.
Täna sain müüa kes müüb cpi 50cc silku ilma kolbita ( 75 eeku ) Päris hea võimiss ? kuigi endal väga tip-top silinder peal :d aga igaksjuhuks võtsin ära.
nii siis,täna käisin postkontoris järgi,sai ostetud korralik kick süsteem koos vario kaanega. Ise olen liiga loll,et seda masinat üle vaadata,et mis viga jms. Et masin hetkel ei funka Siin kandis kus elan kuskil maakas kohas ei ole kedagi ka kes jagab nendest midagi. Kui kellegil oleks remondi võimalus mulle pakkuda siis oleksin täiesti huvitatud,transporti mul ei ole. Maksaksin korralikult . TEL: 56704474 , msn : [email protected]
Täna juhtus väike koomiline asi. Täna käis siin rakverest nimega ats ( ayr555 ) . Juhtus seda,et.. : võtsime blokki maha,hakkasime magneetod maha võtma,võtsime silku,kolbi maha ja panime väntvõlli kepsu auku tugeva rauast pulga,et saada magneetod maha. Ja juhtus niii,et see raud lendas koos kepsuga minema,ehk väntvõllil pole enam seda pealmist kepsu,ehk putsis. Pean nüüd ostma uue väntvõlli,ehk kui kellegil siit müüa oleks siis kontakteeruda minuga.
Juss , oleks sa teadnud kui kõvasti see magneeto seal kinni on,ohhhjummel. Aga jah , sain väntvõlli.Lubas homme posti panna,hetkel blokk atsi käes.
Hmm , njaa , mul oli kah aga sellejaoks tegin tõmmitsa ja sain kohe maha 8) Ats ütles jah ,et blokk tema käes
Okei , eks näis mis sellest keewayst edasi arenema hakkab . Tellisin kohe väntvõlli ka atsi aadressile ja ise maksin raha,tema paneb need külge ja otsib veal ülesse,selle eest ta saab veits plekki.
Niii,ats sai kuidagi blokki lahti. blokkis vigasi ei olnud,ootame väntvõlli,et külge panna ja lähen blokkile rkv-sse järgi ja kruttin kodus külge ja vaatan. Kui tööle saan hakkan sebima sumpat .
Magneeto oleks saanud kruvikaga lahti või oleks lasknud teha selle tõmmitsa.. aga ma ei saa aru mida te tegite, et see pulikas t6mbas kepsu puruks.. magneetot maha võttes, ei tule ju magneetot keerata.. vaid tuleb tõmmata v2ntv6llist eemale.. Aga noh jh. Edu.
Juss - oli mis oli . Väntvõll käes , ja oli korras. Avastasime,et vana väntvõlli küljes olid terved c3 laagrid. Ats siis ladus blokki kokku ja mingiaeg tuleb külla ja laob alla .
Sain siis müüa kes müüb arrow sumpat. Homme paneb posti ja kui hästi joppab on reedeks kohal,ats tuleb laupäeval kohale paneme blokki alla ja loodame,et on midagi head oodata. Pilt sumpast :