No tere jälle,kuna otsisin pikemat aega 4t rollerit(125cc mõtte matsin juba maha).Ja siinkohal tahaksingi öelda "TÄNUD" Ristole(kasutaja Risto995),kes mulle selle 125cc pilli üldse sokutas.(tegu siis sel.suvel 3-da soetatud rolleriga). Sain ma ta siis vahetuse kaudu, vahetasin,Peugeot zenithi vastu(pool zenithit veel alles)mootor,rattad,el.süsteem jms vajalikumad asjad+druzba+ natuke maksin ka peale(jätan enda teada,kui palju ) Rollerist: Tegu siis ´Daelim 125cc 2004 a.rolleriga,nii palju kui ma netist suutsin välja uurida. Neti andmeil-on see pill L.Korea toodang(mis peaks siis parem olema kui hiina toodang vms???) Näeb ta välja nagu STC eagle jms taolised. Üks suur pluss(+) on ka see,et sellel on ohutuled,ja ülipehme sadul 8). Sõitnud on ta siis 16255km-mida on üsna korralikult-ja loomulikult masin hetkel "VIST" ei sõida,pole kindel- vana omaniku sõnutsi,tahab kick-i käbi vahetust(aga arvan,et seda on võimalik taastada) ja ideaalis ka uut starterit, mootorit ta ju ringi ajas-kuid "JUTU"järgi pidid starteri harjad läbi olema. Välimus on tal tegelikult üsna korralik,kriimud ja mõned gondlid katki(pakkuge vasakut alumist küljegondlit ja istmeboxi ette käivat gondlit-võin ka zenithi gondlite vastu vahetada vms)-ja võib-olla teen need ise,juhul kui keegi ei paku... ja siis plaanis ka uus värv,rollerile,kuna see hetkel olev värv on üsna vilets-kriimustatud jne-jA nägin netis ühte värvikombot-mis sobis sellele rollerile ideaalselt ja eks neid vigu võib veelgi olla-AGA MA ANNAN AUSÕNA,ET MA PANEN SELLE PILLI LIIKUMA,mitte küll päeva pealt,kuid aega mööda-ja ei müü,ei vaheta seda ära Plaanid: Saada see roller sõidukorda. välimus enam-vähem korda. uus värv-kahjuks sprei+lakk (värvi kombinatsiooni jätan enda teada) valged suunatule klaasid osta/vahetada,puudu olevad gondlid-pakkuge mulle siisakiraami,tagu porilauda,vasakut alumist küljegondlit,ja istmeboxi ette käivat plastikut. ja see olekski nagu praeguseks kõik-kui miskit toimub annan teada,tegin ka mõned väga halva kvaliteediga pildid,mõnipäev panen vb ülesse-teen korralikumad
Re: tms-i Daelim 125cc,04 Zenith oli sõidukorras, kui oli siis oli vägavägavägavägavägaväga loll vahetus!
Re: tms-i Daelim 125cc,04 eii see,zenith polnud-sõidu korras-vajas uut kolbi ja veel "100x" asja saan aru,et fännate 2t rollereid,kuid mulle meeldib 4t palju rohkem 8) -ja välimus(gondlite seisukord,on võrreldes zenithiga "öö ja Päev" Sorry mehed,aga 2t ei meeldi mulle.
Re: tms-i Daelim 125cc,04 Nii,täna üritasime sõbraga blokki alt ära saada,aga poldid olid/on ikka väga kõvasti kinni roostetanud,et ei saanud alt ära,ja vario kaane saime,ka tänu,"elektrilisele poldi lahti keerajale" (ei tea selle aparaadi täpset nimetust ) ära. Ja vario alune tundus ka stock olema,eks kui ma bloki alt ära saan-siis annan teada-ja siis saab mõned pildid ka
Re: tms-i Daelim 125cc,04 Lase rooste surma peale ja paar korda haamriga ja kui ikka ei tule siis tuleb käiaga poldid katki lõigata aga muidu soovin edu pillliga
Re: tms-i Daelim 125cc,04,PILDID Noo nii,algatuseks siis mõned pildid http://www.upload.ee/files/828678/DSC04222.JPG.html http://www.upload.ee/files/828684/DSC04223.JPG.html http://www.upload.ee/files/828687/DSC04224.JPG.html http://www.upload.ee/files/828690/DSC04225.JPG.html http://www.upload.ee/files/828693/DSC04226.JPG.html Nende,piltide lisamisega,oli ka omamoodi koom lugu: Fotoalbumisse tahtsin algul,panna,kuna ei oskanud,neid upload.ee-sse panna fotoalbumisse ei saand panna,kuna koguaeg peksis paska,et parool vale jms-s´iis jamasin uue parooli saamisega,mida ma lõpuks ei saanudki :lol: siis mõtlesin,et noh hea küll proovin uploadi üles panna.(pole arvutiga sinapeal) sain nö.asja käppa-siis vaatasin,et nahhui ma selle fotoalbumiga jaman :lol: uploadi palju lihtsam panna-läks nii kiiresti ja kähku(kui keegi õpetuse paneks,kuidas pilte normaalmõõdus nähtavaks teha,siis proovin,kas jõud käin üle :lol: ?) kuna sain nö,asja selgeks,siis hakkan tihedamini pilte panema,nii siia kui tmsi teemasse Vahepeal oli ka plaanis see roller auto vastu vahetada,kuid otsustasin,et jätan rolleri omale(isa ei lubanud vahetada:S) sest kehtib ju ütlus:Auto võib olla,aga roller PEAB olema,ja toppelt ei tee paha(selle mõtlesin ise välja :lol: ) Daelim hetkel seisab,kuna pole aega tegeleda,kool jms,siis vaheajal loodan seda aega ka leida ei mäleta kas juba,ütlesin,või mitte,aga küljegondlid sai ka ära võetud-ja mis üllatuseks,olili see,et nendel gondlitel oli ka pehmendus all.-isa ütles:Tohman,suurtel rolleritel peabki pehmendus all olema :lol: mis tmsi,puudutab,siis selle teema,otsin aasta-lõpu poole välja muidu läbisõit tms-il on,kuskil 11200 juba-ja ütlen ka selle ära(pärast läheb kuupäev meelest),et 27.septembril sai peale kooli valgas ära käidud-nn.tripp oli ca.300km kokku-ja vihma kallas suht mõnusalt,aga roller töötab/s-väga hästi(vihmaga) no praeguseks vist kõik, kuulake powerit,kä'ige koolis,ja olge niisama mõnusad 8)
Re: tms-i Daelim 125cc,04 PILDID oho keegigi tunnustab mind jaja , selle masina teema käis ja ni et karli helistas mulle kled sa 125cc rollerit tahad hea hinnaga ss mul tuli stelss meelde helistasin stelsile ja edasi käis se stelsi läbi aga no jah , anna teada mis seal perses on täpselt .
Re: tms-i Daelim 125cc,04 PILDID No ikka jaa 8) kui ma ta kunagi lahti võtan,eks siis annan teada-niipea seda ei toimu,kuna raha hetkel "vähe"
Re: tms-i Daelim 125cc,04 PILDID Aigo13- on küll soovi,palju tahad selle eest?-aga hetkel kohe ei võta,kuna rahA VÄHE võtan ise ühendust-nii,et ära seda gondelt ära müü/ega riku mingil moel
Re: tms-i Daelim 125cc,04 PILDID misasja 125 krooni,mingi plastiku eest v :lol: naljamees,teeme odavamalt ikka ntx mingi 25+post minu algpakkumine. pane mingine pilt ka ülesse?