Hellõu, Sai siis soetatud uus masin omale. Nagu pealkirjas mainitud on selleks Aprilia sr70 street. Masinaga olen üpris rahul. Liigub hästi ja kui taga otsa peale istuda siis saab hästi ka tagale. Masin on hetkel kollast värvi, tiba neoonikas, mis on minuarust üsna ilus. Selle hooaja sõidab ära, siis tahaks uue värvi peale visata. Vaatab siis mis värvi teeb. Mootori list: Silinder - stock Karburaator - Dellorto 17,5 Sidurivedrud - Kollased Survekas - Stage 6 medium Rullid 5,7 Sumps - stock Rihm - Malossi xkevlar Väntvõll - Metoforce racing Düüs - 86 Õhufilter - stock Optiline : YSS Racing amort + STR8 amordikõrgendus Ees radika avades on sinised ledid. Taga tuledesse sisse ehitatud led suunakad. Toonitud suunakad Palju kleepse Plaanidest niipalju et plaanis vesijahutuse peale teha.Taha punane veljeteip panna.Kui keegi teab kust seda saab siis võib märku anda. Ja aitab nüüd jutust ka, mõni pilt ka.
Re: tennu Aprilia Sr70 Street naiss 8) aga veljeteipi on saada automaailmast ja paljudest muudest kohtadest
Re: tennu Aprilia Sr70 Street Tagarehv tuleb uus, esi rehvil veel mustrit täpselt nii palju kui tarvis vaja. Unustasin lisada et supakas on ka sisse ehitatud ja logitechi kõlaritest tuleb musa.
Re: tennu Aprilia Sr70 Street Elad Pärnus? Ilmselt nägin sind eile õhtul 22.00 paiku kuursaali vms kandis, suht kena nägi välja ja liikus ka enam vähem se sul AC?
Re: tennu Aprilia Sr70 Street Pärnakas jah, ja kuursaali eest sai eile mingi 4 korda mööda sõidetud. Võimalik et nägid jah. Hetkel veel AC jah.
Re: tennu Aprilia Sr70 Street Väga kena, mingi päev nägime sind mudaravila ees ringteel, me tulime martiiiini ja jyrkatyrpaga vastu teiseltpoolt
Re: tennu Aprilia Sr70 Street väga kena roller, tagasuundade lahendus meeldib väga, mul ka see juba tükk aega plaanis olnud
Re: tennu Aprilia Sr70 Street Krt nägin sind täna ranna lähedal Pärnus, põrutasid ülekäigurajalt tuimalt läbi, ei lasknud inimesi üle. :-x :lol: Aga masin oli kena muidu!
Re: tennu Aprilia Sr70 Street Teinekord juhtub jah et on kiire, aga üldjuhul katsun ikka inimesed ka üle lasta.
Re: tennu Aprilia Sr70 Street facebookis on event selle leidmise kohta. http://www.facebook.com/event.php?eid=196650557050919
Re: tennu Aprilia Sr70 Street see pole tennu oma, see on teine pärnust, mis on vägagi sarnane sellega, tennu oma on sp seal, et välimuselt on nad sarnased1!!!!!!!
Re: tennu Aprilia Sr70 Street Just nii, see pole minu oma vaid üks teine kollane. Minu oma seisab hõlpsasti garaaziz. Ja kui nüüd mõtlema hakata, siis see roller mis varastati, varastati mingi kella 1 paiku umbes öösel. Siis mu roller seisis mingi 150m eemal sellest varastatud rollerist. Vaata et ei julgegi enam kuskile jätta. Igatahes hoiame kõik silmad lahti ja loodame et see roller leitakse üles.Sellel rolleril on veel soome numbrimärk ka külles.