tennu // Peugeot JetForce 50cc TSDI 2004 \\

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by tennu, Märts 12, 2012.

1. tennu

tennu Active Member

1,561
    0
    36
    Heip!

Sai siis MMA käest toodud Peugeot. Masin oli jumala pulkadeks kui ma ta sain. Nüüd juba enamvähem koos. Vaja ainult kondlid peale panna ja juhtmestikku natuke vedada. Esialgu pole erilisi probleeme olnud, kui välja jätta pritsepea, mille ma sain Risto käest. Ülejäänud on siiamaani olnud okei. Optilise poole pealt tuleb võibolla siuke madal DH, tuled toonin ära, mida Sander oli juba alustanud. Ette ostan miskid normaalsed pirnid ka sisse, et vähegi see luup valgustaks midagi. Need kes hakkavad pakkuma, et tee kulmud vms, siis pean teid kurvastama. Neid ei tule. Kondlid olid ka muidu tiba kriimulised, aga see pole praegu tähtis. Tahan masina kõigepealt tööle saada ja siis hakkan alles optilise poolega tegelema.
    Hetkel on kõik originaal mootoris. Silku oli väga ilus. Kriime polnud. Sumpa panen ilmselt gianelli reverse, mis mul kodus seisab. Tiba vaja ümber keevitada siis sobib ilusti. Hetkel ploki poolne kinnitus ei klapi. Rohkem ei viitsi kribada, aga teen panen mõne pildi milline on.
    Hetkel puuduolevad asjad on radikas, pidurisüsteemid.

Alustades:

Ja paar tundi hiljem (pilt kehv kuna pimedas ja telefoni välk on pask):

Seniks aga, Stay tuned 8)

2. minaise

minaise Active Member

1,322
    0
    36
    Nägin ka siis täna masina ära, suht suur ikka võrreldes minu zipiga. :lol: Aga asi täitsa edeneb ning varsti võin kuulda kuidas tuksub isend. Seniks aga keep the good work up !

3. Risto995

Risto995 Member

753
    0
    16
    Jeps sai siis pilk peale visatud kui pärnu tagasi jõudis ja täna viisin ka tenelile kastiga pritse juppe ning jagasin natuke oma teadmisi pritse osas :D

4. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    SUUR on see masin küll :eek: aga kuhjaga edu sulle 8)

5. Risto995

Risto995 Member

753
    0
    16
    Tenel on meil sellesosas optimist :D loodab homme käima saada, Kui masin peakski käima minema ss on see üks väga kordaläinud päev tal :D Mina pritse osas enam selline optimist pole , tervesuvi sai mütatud ühega enam ei taha näha ka:D

6. tennu

tennu Active Member

1,561
    0
    36
    Eetrit õhufiltrisse ja küll läheb. :D

7. ssanja

ssanja New Member

504
    0
    0
    Ossa , mis huvitav asjake see veel on :D:D
    Aga palju edu sulle ehitamisega ! 8)

8. tennu

tennu Active Member

1,561
    0
    36
    Täna sai siis proovitud tööle. Korraks isegi lubas, aga siis enam mitte. Arvan et tuleb pritsesüsteem lahti võtta ja tihendid ja möllud üle vaadata. Veel toonisin esituled ära. Ette veel on plaanis osta xenon efektiga pirnid, kuna praegused pirnid on ikka jube kollased. Muud väga ei saanudgi täna tehtud, kuna olen haige. Juhtmeid ühendasin ka tiba. Õhtul vb veel garaazi pritsepead maha kakkuma.

9. Risto995

Risto995 Member

753
    0
    16
    Mul täitsa seisavad kapis tutikad 2x H7 xenon looki

10. tennu

tennu Active Member

1,561
    0
    36
    On kellegil õrna aimu mida see K tähendab?

11. Risto995

Risto995 Member

753
    0
    16
    Kardan et see näitab mingit aju errorit .

12. tennu

tennu Active Member

1,561
    0
    36
    See näitab jah errorit, kuid mitte midagi hullu. Error on see hetkel, et õli oli otsas ja õlipumbast ei käinud õli läbi.

13. Risto995

Risto995 Member

753
    0
    16
    Selle erroriga läheb käima ikka :D minu pill igatahes läks :D

14. tennu

tennu Active Member

1,561
    0
    36
    Selles polegi viga. Küünal on peetis.

15. peugeot1

peugeot1 New Member

304
    0
    0
    edu sulle ja tee masin kenasti korda :p :p

16. RolluP6nn

RolluP6nn New Member

1,604
    0
    0
    märk.
    Palju edu ! Tee ilusti sõidu kõlblikuks !

17. tennu

tennu Active Member

1,561
    0
    36
    Edu ikka vaja jah. Aga masin töötab. Nüüd vaja veel MMA käest sumpa saada ja radikas kusagilt sebida ning võib sõitma minna juba. 8)

18. MMA

MMA Active Member

2,362
    0
    36
    ot sul töötab see värk juba w :O ?

see k peaks olema mingi pritse error, kas kompressor vms

19. tennu

tennu Active Member

1,561
    0
    36
    Tööötab töötab. Kui sa mulle sumpa kuidagi toimetad, siis saan juba linnavahele minna. 8)

20. Risto995

Risto995 Member

753
    0
    16
    Ju siis polnud masinal peale uue küünla ja pritse esimese osa midagi vaja ,et käima läheks :D
    Dvj tennu , reedel jõuab minu vario kaan ka minuni , homme lähen keevitan sumpsi ära ja ss lendame linnavahele :D Küll sinu sumpsiga ka midagi välja mõtleb ajutiselt :D

Jaga seda lehte