Hommik! Sai ühe ülihea diiliga omale jälle üks masin soetatud, milleks on piaggio typhoon. Hetkel on asi suht nukras seisukorras, palju on vaja teha. Suure tõenäosusega see asi typhooniks ei jää, kuna on plaanis zipi kondliring peale istutada. Sõber tuleb kunagi siia siis võrdleme kondleid ja vaatab kas sobib. Läheb ta siis rohkem selliseks stunt pilliks. Pikka juttu ei viitsi kirjutada, mingi list ka siia teile. Tehniline Silinder - airsal t6 racing Sumps - laser x-pro Vänt - hetkel stock Karburaator - 19mm dellorto Kollased sidurivedrud S6 medium survekas NGK piip Optilise poole pealt tahaks peale panna dh ja sr veljed. Pilte saab siis, kui on mingit progressi toimunud.
mis edasi ? see on nende asi, mis äri nad ajavad ... Esimene typhuun, millel sri veljed, VÄGA MAASIKAS Märk !
Said ära panna nüüd?[/quote] Räägid siin,et ülihea diil,ajad paska teistele,rääkisin tõde.[/quote] MInuarvates ongi hea diil, kuna amordi vastu sain rolleri. Jube tõe vend oled ka, pettur Sepp![/quote] Oleks siis pettur ka. Vähemalt ma ei aja teistele sitta,et nad võistlustele ei jõuaks.[/quote] saaretiit ära kurvasta, ise oled krdi pettur munn ülelaskja rott, said oma gilera pasa vastu sitase neose, ise rääkisid ka ,et ooo ülihea diil
Räägid siin,et ülihea diil,ajad paska teistele,rääkisin tõde.[/quote] MInuarvates ongi hea diil, kuna amordi vastu sain rolleri. Jube tõe vend oled ka, pettur Sepp![/quote] Oleks siis pettur ka. Vähemalt ma ei aja teistele sitta,et nad võistlustele ei jõuaks.[/quote] saaretiit ära kurvasta, ise oled krdi pettur *PIIKS* ülelaskja rott, said oma gilera pasa vastu sitase neose, ise rääkisid ka ,et ooo ülihea diil[/quote] Ma olen neosega igati rahul,ma küll ei tea,mida sa omale ette kujutad. Võiksimegi siin jääma rääkima,et kelle maisn parem,kelleoma sitem ja kõver raam aga mis mõttega?Mida saavutada üritad?Njetuhh!Ja sellepetturiteema kohta seda,et valejutt.Rahad makstud ja milles probleem?Kellegil pole pretensioone. Tenel,sul boosta see Kiesleri vms kiik alles?Müügist pole huvitatud? Typhooni kohta seda,et kas sul oma aprilia ketas plokk on sellises olukorras,et kasutada ei saa variopoolset karteri poolt?
kle peavähk, tennu ütleski, et 14ndal on võistlus ja nii ongi ju, scoox tuli oma valeandmetega välja kuskilt Edu masinaga!
Oli vist MMA teemas,kus mitu inimes rääkis,et Tenel oli andnud vale aja,aga ju siis oli minu viga,et pole ise täpsemalt järgi uurinud.
Võiks nagu selle ärapanija saate nüüd ära lõpetada. Ja teemasse ka, et juttu järgi pidavat siit selline norm stunt masin tulema.
Kena komöödia siin käib. :lol: :lol: Muidu kiesleri kiik on alles ja saadaval, ning streedi plokk läheb nkn alla.