Tervist . Masinast endast niipalju, et on 2 taktliline, õhkjahutusega. Aastaks ma arvan olevat 2006, kuid kindel pole. Dokumente ma kaasa ei saanud. Sai soetatud endale selline isend võileiva raha eest. Sain siis oli kõik üsna korras. Õhufiltri vahetasin ära ja pesin masina puhtaks.Parandama pidin siis hakkama ,kui üks sõber kukkus sellega. Sealt saigi asi alguse, muidu poleks viitsinud masinasse süveneda. Võtsin ennast kokku ja lammutasin masina lahti. Mootorilt sai s*tt maha pestud. Tänaseks olen nii kaugele jõudnud, et kondlid saavad nädala, pooleteist pärast uue värvi peale. Värviks valisin wrc subaru sinise. Tundus kõige ahvatlem. Mõningad puudused on ka asjal. Uusi esimesi suunakaid oleks vaja. Pidin saama, aga sain hoopis petta. Uus aku tuleb ka ilmselt osta. Mootori poole pealt midagi muutma ei hakka. Ilmselt paigaldab koonusfiltri ja sellega kaasnevalt ka uue düüsi. Vaba raha leiab siis võib sportsumpsi ka ära proovida. Välimuse jätan ilmselt originaali. Suve poole teeb võibolla mingisuguse undertaili, aga muud ei midagi.Tegin ka mõne pildi hetkeseisust. Küsimus ka RK rahvale. Millise koonusfiltri ma soetama peaks, ja mis suurusega düüsi sellega kaasnevalt ? Mootor on täiesti stock, ainult piirajad on eemaldatud.
koonus sitt, noh kui muidugi ta lisa voolikuga pagassi vead siis pole hullu aga noh ega neil koonukatel erilist vahet pole kui aind hinna vahe ja suuruse ning ka firma, edu masinaga
Päevast! Sai siis roller kokku laotud igavusest ja mõned sõidud ka juba seljataga. Värvima peaks saama minna kas see nädalavahetus ,või siis järgmine kindlalt. Mõned pildid ka krunditud kondlitega
Üle pika aja võtsin rolleri jälle kätte. Ette kabariid tulede pesadesse sai lisatud valged ledid. Samuti ka iluvõre taha. Iluvõre taga olev led nahab veel natuke sättimist kuna ei paista ilusti. Peab niimoodi kumama jääma et kogu iluvõre on valge. Kas keegi oskab öelda kas päevasel ajal tohin ainult kabariid tuledega sõita? Kas ledid on üldse lubatud? Väike illustreeriv pildike ka(tehtud telefoniga).
tra kus tahaks endale sellist asja tagasi, oli ka aastake 2 tagasi selline aparaat, tagal lasta vägakõva edasi läks megal ja sitaks mugav iste oli ka aga jah lollipeaga tegin paar lolli otsust ja vedelb vist kuskil garaazis praegu aga mul oli to lc`ks ehitatud aga edu aparaadiga!
Sai siis prooviks võetud sportsumps ja tulemus oli müstiline. Minek oli ikka väga jõhker. Praegu saab vist vähe bena peale ja tõmme pole nii hea, kuigi tagale tahab ikka rebida. Üks pildike ka.