Hei Teen ka teema, et oleks endal hea hiljem masina arengut vaadata. Sain ta siis väga hea diiliga. Raam oli üsna roostes, see sai ära puhastatud ja üle värvitud. Boosterilt võtsin ploki ära, nüüd ootan kui härra daniel mulle silindri annab. Poiss müüs mulle silindri mille diameeter on 40,5, kuid kolb on 40mm. Hästi elame. Kui silindri kätte saan siis peaks see asi mul juba töötama. Kuskilt pean sebima endale plokipoldi, kuna kõik mis mul on, need on lühikesed. Masin läheb ringrajale, kuid aretan peale mingid tuled, et saaks ka linnas sõita. Ilmselt mingid ledid ette ja taha. Aitab lobast, mõni pilt hetkeseisust.
Re: tennu Yamaha Aerox 50 2002 #7 Tuli on kompunnitud streedi tulest ja halogeenidest v? Tundub väga kena olevat nimona see tuli. Soovin edu kamh masina valmimisel! 8)
Re: tennu Yamaha Aerox 50 2002 #7 Streedi tuli ja halogeenid jah. Vb asendab need halogeenid ikkagist luupidega, eks näha ole kummaga kenam.
Re: tennu Yamaha Aerox 50 2002 #7 Kuna herr daniel ei suutnud mulle täna ka silindrit sebida, siis mõtlesin et vaatan optilist poolt. Sai kondlid peale visatud mõne kruviga ja natuke kondlite ja värvilahenduse peale mõeldud. Hetkel veel ei avalda mis värvi tuleb, eks see näha ole. Kondlitel enamus kinnitused terved, kuid kohati on praod sees mis vajavad paikamist. Aga nkn läheb värvimiseks, siis parandab ka plastikud ära. Üks klõps ka milline see kokkupandes hetkel on.
Re: tennu Yamaha Aerox 50 2002 #7 kena, isegi praegune värvilahendus on suht norm, aga mis iganes sulle meeldib : )
Re: tennu Yamaha Aerox 50 2002 #7 Tänud. Hetkel jäin seda pilti vaatama ja see originaal piduriketas ikka jube mannetu seal. Peab miskit suuremat ja võimsamat ikka vaatama. 8)
Re: tennu Yamaha Aerox 50 2002 #7 Kohe üldse ei vea selle masinaga. Täna sai vähe korralikumat silkut proovitud, ja selgus sellega et vända simmerid on läbi. Lahinal lasid kütet läbi. Homme vahetamisele, vb juba täna õhtul kui und ei tule.
Re: tennu Yamaha Aerox 50 2002 #7 Kust sa selle ostsid? :O Enda kunagisel kurikuulsal Aeroxil olid rehvimustrid nii ees, kui ka taga samad (tean, et väga kehv võrdlus), aga äkki tegemist minu kunagise rolliga?
Re: tennu Yamaha Aerox 50 2002 #7 Ei see ei saa kohe kindlasti sinu rox olla. Plokk on ühe käest saadud, rattad teise, raam ja kondlid üldse kolmanda ja mõni asi neljanda ja viienda inimese käest saadud.
Re: tennu Yamaha Aerox 50 2002 #7 Töötab, kuid vaevaliselt, karpa on väga timmist väljas. http://www.youtube.com/watch?v=GVjyqPskgP8
Re: tennu Yamaha Aerox 50 2002 #7 TÖÖTAB! Asi on vahepeal ühteist uut saanud. Ei viitsi siia kirjutada, kes teab see teab ja kes ei tea see küsib kui tahab teada. Täna mässasin tuledega päris tükk aega, tööle ma nad sain igatahes. Halogeenid asendasin luupidega tagasi. Kuna on uni siis ei viitsi kirjutada, pildid räägivad rohkem.