niisiis tänasest hakkan teostama gondlite parandus töid. PArandan klaasriide jaahm vaiguga. Gondlid võivad olla ribadeks võin teha ka costumit gondlitedele. Hinnad teen head, sest alguse asi loon natuke usaldust endale ise asun jõgevamaal ühendust saab minuga msnil: [email protected] vajadusel annan ka klientidele telefoni numbri. asju saadate mulle postiga ja saadan ka tagasi postiga või teine võimalus toote otse mulle õupeale ja vajadusel saan ka ise ära tuua teatud hinna eest. NB: Ärge kartke ple ülelaskja tüüp kes minuga äri teinud on alati oma asjad saanud ja minuga saab koguaeg yhendust kui soov on.
Pilte hiljustistest tegemistest. hiljuti värvitud velg.(vabandust velg nata tolune) kinni ehitatud esituli. parandatud gondlid mõned.
Tervist, kas parandustööd sisaldavad ka pahteldamist? Et kui klaasriidega on gondel ära tehtud, kas siis teed ilusti siledaks ka asja?
no sorri aga vaiku pannakse ikka terve riidelapi peale ja kaugemalegi veel, mitte ainult mõra kohapeale.
Ei loomyulikult õpetadaq võib alati see ple keeltatud ja loomulikult on speedfigheril rohkem kogemusi mina avastasin alles tsinsut kui tema juba giondlitega juras. Aga ärme siia teemasse ikkagi liigapalju kirjuta kes tahab m2nda õpetusõna öelda siis ps ;P