Tere , oleks siis plaanis hakkata ka nokitsema rollerit varsti ja oleks abi vaja värvi lahenduse puhul , et kuidas värvida jne. Endal oleks plaan värvida punaseks . Aga enne seda tuleb ta kindlasti teha eelnevaid töösid kerel . Ise olen veel suhteliselt algaja selle asjaga , sest olen sellega sõitnud alles üle 3 aasta. Loodetavsti aitab keegi . ettetänades !
No mul olekski nõu vaja ,et mida teha kas ta lasta sama värvi üle värvida , või mingi muu värv , sest tal on iluvigu ikka. Muidu oli plaanis teha esiots valge või siis kirsi punane . praegu ple ka värvil muidu viga jh
väikesed stiilinäited endal läheb seeaasta sellseks aga kuidas mootor elab sul? sissesõidu tegid khm ikka peale vändavahetust?
,tahaks lambo oranzi , ja siis valget , valjed mustaks ja mootor .esimesele rollerile , link http://www.upload.ee/files/1149014/13082010074.jpg.html ja teine varjant oleks üleni must ainult veljed kirsi punased
Kui lambo värvi tahad siis ütlen ette ära et see on ikka väga kallis värv. Kuna see 4-kihiline värv ja mingi spets segud.