Kas sellele 50ccm rollerile lähevad mõne muu mootori jupid? ja kas Variaator hakkab vibrama ja lõhkuma, kui on väikene tükk ühelt poolt väljas?
lähevad italjeti, suzuki ja mõned rollid veel vist. et nende jupid sobivad, räägi, mis juppe vaja, mul pakkuda arvatavasti.
Päris lõhkuma see variaator kohe ei hakka. Pikaajaliselt võb ta küll mõju avaldada. Mina vahetaksin selle katkise jupi välja, midagi head see tasakaalust väljas olev jupp 8000 pöörde peal küll ei tee.
Just tõin Tartust varuosadeks masina, mis esiotsa matsuga, aga palju kolvikomplekt maksab? Sellel 12k sõitnud kolb sees.
oleneb millist komplekti tahad, ja kas koos silindriga või ilma, muidu originaalile saab kolvi koos rõngastega ja sõrm + stopperid 400.-
Ikka ainult kolvikomplekti jah, sa muidu pakud edaspidi ka? Masin pole minu oma ja sõber just ostis 3000.- eest juppe, hetkel ei saa osta veel.
Nii, kuna pole endal ühtegi variaatoriga masinat olnud, siis küsin, et kuidas saab kindlaks teha, et rihm on läbi?
Võtad rihma maha ja vaatad kas on kuskilt kahjustatud. Nt on niidid väljas, kumm väga mõraline/läikivaks kulunud vms
Mina kandisn alati varurihma kaasas ja vajalikud tööriistad, et variot lahti keerata, kui peaks kuskile teepeal puruminema.