Tere jälle, ostsin siis jällegist omale cpi :lol: masin täiesti stock kõik piirajad peaks peal olema töötab ilusti ja suht normaalne ( kõigeparem cpi / keeway mis mul olnud on ) soovitage siis mis teha masinaga endal hetkel väga ideid pole paar pildikest ka vana omaniku poolt, loodan et ei pahanda
kunagi nägi minu cpi ka nii korralik välja E: ehk tahad sellele valgeid jahutusplastikud ja tuulesuunajat osta koos kroomsinise tiivikuga
Korralik masin, peaaegu tegi mu ap'le ära. Muidu väga mõnus vaikne masin, kuigi stock sumps on jah omapärane.. Mingi sõel ka koliseb seal sumpsis sees ringi. Liiguks veits paremini, oleks superluks.
mingi sportsumpa, varjo setti muuta veits ja suurem düüs sisse, siis juba alustuseks piisavalt. E: Mul endal oli: Stock karpa (peaks dellorto 16 olema, kui pole vahetatud) 70 düüsiga õhufiltrist piiraja eemaldatud ja redsponge giannelli reverse stage 6 strong või malossi kollane/punane survekas punased sidurivedrud 4,5g rullid peaks 50cc cpi kohta päris hästi liikuma...
Kütteprobleemid. :roll: Tüüp pani eile alla piaggio stock amordi, kuradi pehme oli kohe istuda Tagaots liikus ka allapoole kui suruda, erinevalt stockist. Aga amorti ma sulle tasuta ei anna!
ei tea veel kas tuleb 70cc hetkel mõtlen et kevadel maha ärida ja mingi street või asi osta muidu asi nii et mõtlesin et ehitaks soundboardi, tegin kiirelt mingi käkerdise valmis, aga teen uue, kate tuleb peale, 2 uut kõlli, ja mingine võim hetkel selline