Roller on Keeway Matrix. Mootor käis umbes aasta tagasi vms kap remondis. Peal on: technicas next r kollased siduri vedrud punane survekas multivari variaator mingi hiina silinder seda ma ei oska õelda mis düüs mul on rullide raskust ma ka ei oska õelda kui gaas põhja panna siis siuke tunne nagu oleks piirajas kuigi kõik piirajad maas ja umbes 50km/h läheb praegu aind välja. ... mida peaks tegema, kas vahetama silku ära v raskemaid rulle proovima?
tee kindlaks kõigepealt mitmesed rullid peal on, või proovi kellegi teise omasid millel on kaal teada.
Segu korras? Vale seguga võib tekkida selline tunne. Teine asi mis mul endal oli kui akut peal polnud, mootor ei läinud lõpuni pöörde. Aku peale ja pöörded tõusid kõvasti kõrgemale. Elektroonikas võib mingi kala olla.
Õhufiltris on väike auk kust võtab palju õhku, nüüd toppisin selle augu kinni ja asi läks natuke paremaks, mul on ka väike düüs.. peaks siis suurema panema!?!?
Vahepeal olen lükanud 9g rullid peale ja düüs on mul 72-ne. Kuigi keeway fact mis on stock ja on AINULT kollane survekas peale pandud on ikka mu matrixiga võrdne kui kõrvuti sõita, mitte kumbki eest ära ei lähe.. tee mis tahad. Korra proovisin ka stock silkut aga see muutis asja veel sitemaks. Mida teha???