tegemist siis 4 taktilise felxtech hurrican x1 !(Freedo 2 kuju tüüpi!) selline asi et kui ma kuidagi suure vaevaga rollerit tööle panen siis sõidan mingi linnas 2 tundi (näiteks) ,siis õhtul panen rollu garaazi ära ja järgmisel päeval on j2lle raske tööle panna või siis kui l2hen korraks koju j2tan rollu parklasse siis näiteks tunni aja prst tlen istun peale , ja k2ian või siis v2ndast , aga ei l2he tööle :S mul roller ei tohi seisma j22da kauaks peale sõitsmist siis prst raske tööle ajada! , milles asi võib olla ? bena filter vana? karpa ujutab üle ? nii nõme on ei l2he h2sti k2ima! ja muidu kui sõtima saab minna siis sõidab ta korralikult. Sööb ka nagu mingi loom! tavaliselt sajale võtab 2 liitrit mul mingi 4 ,3 liitrit l2heb :S ükskord võtsin karpa maha sealt tilkus v2lja bensu mingi 3 minsa ! ja et tahaks teada mis vooliku jupike se selline on mis l2heb kusalegile mootori ligidale ta puhub sealt mingi rõveda maitsega õhku v2lja! et mis voolikuga siis tegemist on? ETTE TÄNADES! roller on väga hea kuid rõveda v2limusega , ple midagi elab üle !
see voolik tuleb karterist või kuskilt sealt kandist ja läheb õhufiltri lõdvikusse? kui jah siis see pekas mingi järelpõletus huinaa olema kust puhub heitgaase õhupuhasti, võid vabalt ära võtta selle sealt. see miksie käivitu võib selles olla, et kompi pole, mõõda ära, küünal võib ka läbi olla