Vahetasin eile roxi ära. (copytud eelmise tüübi müügiteemast) Set: Silinder: 50cc motoforce Karpa: 12mm Klapilehed: Malossi Sumps: Yasuni Z ( poleeritud ) Väntvõll: Barkiti Variaator: MK Rullid: Polini 3.6g Punane survevedru Stock siduri vedrud Uued väntavõlli laagrid koos simmeritega Uus rihm Optiline: Riffel jalamatid Undertail playboy jänkuga Led tagatuli Buzzeti küljejalg Kleebitavad suunatuled Uus must istmekatte Uus värv must kui ka punane pilte lähiajal Hetekeseis on selline ,et masin ei tööta , põhjuseid võib olla 2 , küünal või süüde.. Plaan on siis masin korralikult tööle saada, panna mõned jupid veel peale ja siis sõita sellega
Re: tsmo Suzuki Katana R sitasti arvad.. sa polnud näinudki toda ja ei teadnud tolle vigugi . Täna vahetasin küünla ära , puhastasin karpat , ei toimund midagi ,sama. Panen käima ,töötab, gaasi panen kohe hakkab potutama ja sumpa paukuma.. Pakkuge ideid..
Re: tsmo Suzuki Katana R Jätan ära kahjuks , aretasin just seal midagi ,ja nüüd süütepool vist läbi.. Käima ka ei lähe ,aind lubab
Re: tsmo Suzuki Katana R no siis ju vahet pole, rondid ühesugused nagu ma su jutust aru saan.. Aga aerox oli ikka kõvasti etem kui see
Re: tsmo Suzuki Katana R Reguleeri karburaator ära.Vaata karburaatori nõel ka üle et ei logiseks seal. Endal oli sama lugu.
Re: tsmo Suzuki Katana R kle ära mölise midagi siin ise sa ei teagi selle roxi olukordagi mis tal oli, ta sai korraliku masina vastu oma pelduku roxi vastu, vahetagu aku ära ja saab oma süüte probleemile lahenduse, mul oli vahepeal sõbra uus aku peal ja mul ei olnud mingeid probleeme sellega
Re: tsmo Suzuki Katana R oi kus tuli nüüd ütleja aga see näeb ju piltidelt ront välja ju ja loolo sa oled ikka jumala lohh vend Ja omar,pane aku peale ja vaata kas saad tööle ilusti,kuigi ise seda ei usu.
Re: tsmo Suzuki Katana R Ei ma lasin auto aku pealt aga ei andnud midagi ,uurin siis homme variaatorit ja kui tulemust ei anna siis ostan uue süütepoole ..
Re: tsmo Suzuki Katana R aga ta peaks jku horizontaali mootoriga olema ju siis sobib aeroxi süüde ka vist.
Re: tsmo Suzuki Katana R Ostsin korraliku uue küünla ,piibu ,piibujuhtme . Ei andnud ikka tulemust , aga pakkuge süütepooli mulle , 4 juhet läheb sisse , oranz ,sinine,roheline,punane..
Re: tsmo Suzuki Katana R no ja kust ta pidi teadma et uued?ja eks sellest olegi näha kas katki või korras.