nii..hakkame päris algusest pihta... roller on fredo 1... nii ükspäev märkasin et suunatuled põlevad... n ii lasin sel olla kuna nad vilkusid eredamini kui põlesid. nüüd eile sõitsin .. ja kõik eest tuled kustusid.. suunakas armatuur ja täis/lähituled ...lihtsalt lambist.. aga tagatuli ning pidurituli ning suunakad põlevad.... milles võib viga olla?
ajus ei või midagi olla viga? või seal lähedal juhtmetes...? sest eest võtsin kõik uhtmed lahti... ja kõik korras
Pingeregulaatoris viga? Samas pane aku juures massijuhe otse vastu sumpat/raami, vaata kas asi paraneb.
kus see pingeregulaator asub muidu...? ja missugune see massijuhe on..? ma tean olen koba rollu elektroonikas..
nii.. tuli välja et KÕIK TULED eest on läbi kärssanud....ostsin uued.. kõik... töötavad... aga jõle eredalt ja nüüd kustusid täitsa ära... vahetevahel nagu läheb põlema.. vb tõesti pingeregulaator? keegi seletaks kus see asub?
Mind väga huvitab miks peetakse cdi-d ajuks.No cdi ainult süüte jaoks .tuled käivad pm.otse magneetost eraldi mähisest.Seal lisaks veel vahel laadimis relee , pingelegulaator. Näeb teine välja nagu radiaator,peaks neli juhet külge minema üldjuhul. Kui ei leia siis võid mu juurde lükata 100eek/h võin sul juhtmed üle vaadata ja kindlaks teha milles jama.
ei tänan... igatahes... kui mootori tööle panen ja välja suretan just sel hetkel kui mootor sureb välja lähevad tuled KORRA põlema ja kohe kustuvad
Pingeregulaator peaks asuma esigondli alla, massijuhet võid proovida nii et aku pealt - juhe otse raami vastu.
Süüde üldse sisse läheb v ei juhtu sedagi? et noh nt bensunäidik tõuseb? Kui üldse ei näita et voolu pole siis võib kaitseläbi olla
pingeregulaator asub sul esigondli all,kontrolli kõik juhtmed üle,ja vaata kas massi saab korralikult