pmst küsimus selline et mida teha endal mul jonway wlip2 2taktine ja tahaks panna peale sumwooferiga+ 2 kõlli ning tahaks kiirendust odavalt ning kiirust 100+ saada ja vee let kas et kõlli värk teha tuleks panan 2 akut ja tugevam genekas jne ? rääkige mida võiks teha?
ma loodan et ma su lootusi ei purustanud aga sellest masinast sa 100+ küll kuidagi kätte ei saa. Soovituste poolest kui tahad et ta paremini liikuma hakkab siis võta esiteks piirajad maha , kiirenduse jaoks võid vedrude ja rullidega mängida ning tegelikuks liikumasaamiseks pead ikkagi sinna mingi võimsama silindri ja summuti ostma
no silku ma ostan nagunii 70cc ja sumps tuleb ginelli vist Aga andge jsut infot ledide neoonide ja kõllide värgi kohalt ning kas mängida düüsidega ka ?
Kui kõllide ja *piiks*majakatega üle koormata, siis pole lootustki kiirust ega kiirendust saavutada. Ürita supakad ja neoonid mõtetest peletada. Mõtle sellist asja, et sul on tarvis uut sumpsi, silkut, väntvõlli, karpat, ülekannet, redukat. Siis juba lootus, et 100 tuleb kuidagi ära.
ülekannet JA redukat?? tuur sa ikka kaine w? aga pmst mina ikkagi ei usu et sa sellest 100 välja ajad kuna niipalju kui mina aru saan siis tegu siiski hiinlasega vms ja need on igatepidi nii ära piiratud ju
njaa ma ei tea minuarust oli tegu itaalasega aga noh .. stock värk ja piirajad on miinimumi pandud aint pole maha võetud praegu max speed olnd 80 aga nüüd veits aeglasem juba ma ei tea msi läbi rihm või rullid vms max prgu 70 ma ei tea kiirust nagu suht poh juba tähtisoleks kiirendust ja äge välimus plaan must läikiv raam ja kõik ja hõbe karbon mootori värk jne ja kõik tuled lähevad LEDide peale muidu neoone tahaks küll ja mussi plaanis on ka 70cc silks , tugevam rihm , 4,5g rullid mida võiks juurde panna
ma ei tea ma tahaks värvi kas must läikiv või must kere ja valge mootor ja stuff mis näha on või must läikiv ja mootor oleks kroom hall ja siis siniste noeoonidega üle lasta ning pmst panen vist aint 2x 70w kõllid pioneer max 240w ja pioneeri usb liitega maki ja paar neooni pagassi ja stuffi .. ning jh muidu kiirus ja stuff on 4,5g malossi rullid rihm ja stage 6 silks 70cc ja palju muud et kuidas tunduks ja mis värvi teha ? muidu neoonid mõtlesin panna sinised nii tumedad kui ka heledad